Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer + Szukam EKIPY

dafsa122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ,

Mam do was takie małe pytanie nadeszła mnie ochota na gre w Metina nie wiecie moze kiedy startuje jakis serwer z duza iloscia ludzi i stabilny nie mam ochoty grac na czyms gdzie wszyscy wszystko maja lubie walczyc o topke szukam takze ludzi do gry tak zwanej ekipy posiadam wszystko co niezbedne mikrofon i Duuuzo komunikatorow telefon takze na biezaco pozdrawiam !!!!

Opublikowano

Powiem ci tak, od czasu startu Invorii S2, każdy serwer który startuje to kompletny crap, praktycznie każdy to kopia innego bądź poprzedniego który upadł, tak więc masz serwery Takie jak Castios, Alaria - które są praktycznie identycznie zbugowane i rozyebane, i które zaczynają padać bo nikt tam nie gra, są też takie którym start się w ogóle nie udawał jak na przykład NEstium który padł po kilku godzinach od startu a teraz gra tam moze 50 osób ( tydzień - 2 po starcie). Nie ma dobrego serwa który by startował, każdy który jest zapowiadany to syf na który można zwócić uwagę przez tydzień góra bo później nikt tam nie gra od tak z nadzieją ze w końcu wystartuje coś fajnego - a i tak nie wystartuje. Lepiej poszukaj czegoś co stoi już te 2 - 3 miesiące i ma sporo ludzi, mimo że jak napisałeś wolisz bić się od startu na topkę, bo inaczej ciężko ci będzie znaleźć coś na tyle stabilnego żeby ilość graczy utrzymywała się na poziomie godnym grania. No chyba ze lubisz grac na syfach robionych tylko na chwilę pod IS, z toną bugów i eq rozdawanym przez NAVI..

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...