Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise/Shyvana

Sar0k@z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej. Elisą ostatnio grałem na nemezis drafcie, fajnie się nią grało. Zastanawiam się jeszcze nad Shyvaną. Kogo bardziej opłaca się kupić? Zależy mi tylko na jungli. Prosiłbym też o jakiś fajny build do postaci którą polecicie. Z góry dziękuje.

Opublikowano

imo Shyv

+manaless

+dobre ganki

+mobilna

+przyśpieszenie

+szybka jungla

Merce/Tabi/Mobility > tanky lub dmg item w jungle > Sunfire > BotRK > Omen/Spirit Visage > Banshee

Opublikowano

Obie postacie są świetne i niedoceniane. Eliske ciężej ogarnąć ale jest lepsza na ganki ale mniej mobilna niż shyvana. Twoj wybór czy lepsze ganki czy łatwiejsza gra. Co do buildów:

Shyvana:

Fioletowy/niebieski item jungle + zielony enchant

Tabi ninja/merkurki

Omen/banshee

Warmog

Thormail

Elise:

Niebieski/biały+niebieski/zielony enchant

butki Merkurki/tabi/maga/

Banshee/(nie pamietam nazwy itemka :( ale daje hp, mr, 20 wiekszy wamp spell, lifesteall itd. Powinieneś skojażyć)

Warmog/omen/thormail

Kostur ryalii

Buildy nie wiem czy są poprawne ale bierz pod uwagę pod co idą przeciwnicy. Jak widzisz że są defensywni to kupuj ofensywne itemki :) jak dla mnie lepsza jest shyvana. Łatwiejsza, ma damage bedąc tankiem, jak zultujesz w sam srodek team fightu to może być niezły zament u przeciwników. Pozdrawiam.

zDlszn.png

Opublikowano

Polecam Elise, jest świetna, wystarczy stun na ADC, pajączek... i gleba :)

Build:

- Buty Maga

- Niebieski itemek na junglę

- Rylai

- Udręka Liendrego

- Mroźne serce (Frozen heart)

- Guardian Angel (Anioł Stróż)

Miłej gry i pozdrawiam.­

2mhvriw.jpg

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W mojej opini Shyvana. Eliska ma mały winrate to po 1, po 2 jest trudniejsza w grze - panika gejming i Ci się kombo myli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...