Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto

czemyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Mam problem, mianowicie moje konto na Steam z grą CS:GO zostało skradzione.
Tylko jest jeden problem, nie ja zakładałem te konto. Dostałem je może rok temu, z samym CS:GO i z niczym innym.
Na koncie nie było nic, po prostu zmieniłem tam hasło, maila, pytanie pomocnicze.
Myśałem, że pierwotny właściciel nie będzie nawet jak miał odzyskać tego konta, lecz niestety tak się stało!
Ale to nie jest najgorsze... Nie obchodzi mnie ten CS, że kosztował tam 11 euro czy ileśtam. Gorsza rzecz jest w tym, ze miałem tam ekwipunek o wartości 1500 euro. i to ja SAM go zdobyłem, jak dostałem te konto, nic na nim nie było. I on odzyskał sobie to konto wczoraj, a ja nie mam pojęcia co mam zrobić. 
Czy steam jakoś będzie mógł mi pomóc odzyskać te skiny? 1500 euro to ponad 6000zł, więc myślę, że mają coś co by mogło mi pomóc. Chiałbym Was spytać czy widzicie jakieś szanse, że odzyskam ten ekwipunek? Mogą oni dojść do tego poprzez moje ID komputera czy ip, że ja zdobyłem te skiny. Mam również mase screenów z tego jak byłem na koncie, jak wymieniałem sie z osobami itp.
Prosze o odpowiedź kogoś kto zna sie na tym.
Dzieki! 

Opublikowano

Napisałem do supportu, tylko nie wiem czy to mi to pomoże. Bo to nie jest konto załozone przeze mnie, tylko je dostałem ale itemy i wszystko zdobyłem sam. Grałem na nim około rok....

Tylko sie niecierpliwie czekając na wiadomość od steamu, i czekam aż ktoś mi napisze jakie są szanse, ze odzyskam to konto. Ta osoba znała zapewne CD-keya do CSGO, ale tam były inne gry kupione PRZEZE MNIE i znam do nich cd-keye. Jakie mam szanse, ze odzyskam konto a co najwazniejsze skiny?

Opublikowano

mówisz że zmieniłeś maila, czemu nie dasz aby przypomniec haslo? Jeżeli masz email na tym koncie to masz władze.

Opublikowano

Mówie, że własciciel tego konta musiał go po prostu odzyskać przez steama....

Nie sądziłem, że po roku czasu będzie mógł odzyskać. Ale mam nadzieję, że dam radę odzyskać skiny.

Opublikowano

tez mam konto z mw3 czyjas na steamie on ma cdkeya i kupilem tam csa przez gifta ale jesli byl tam twoj adres email to spokojnie mozesz odzyskac

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

No bo sytuacja jest prosta. On to konto załozył i kupił tam cs'a. Ja to konto dostałem, zmieniłem wszystko, przez ponad rok na nim przesiadywałem, grałem, zdobywałem skiny. Mam co najmniej 2 CD-keye z innych gier które ja kupiłem na to konto + mam na mojej poczcie ponad 500 wiadomości z tego co kupowałem na te konto jakie itemy w csie zamieniałem, oraz dużo innych rzeczy. Mam nadzieję jednak, że steam przyłoży się do rozwiązania tej sprawy, bo 1500 euro to ponad 6000zł i nie powinni odłozyć tego na bok.

Opublikowano

No bo sytuacja jest prosta. On to konto załozył i kupił tam cs'a. Ja to konto dostałem, zmieniłem wszystko, przez ponad rok na nim przesiadywałem, grałem, zdobywałem skiny. Mam co najmniej 2 CD-keye z innych gier które ja kupiłem na to konto + mam na mojej poczcie ponad 500 wiadomości z tego co kupowałem na te konto jakie itemy w csie zamieniałem, oraz dużo innych rzeczy. Mam nadzieję jednak, że steam przyłoży się do rozwiązania tej sprawy, bo 1500 euro to ponad 6000zł i nie powinni odłozyć tego na bok.

konto odzyskasz napisz do supportu oni cie beda instruowac dalej

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...