Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pod co napisać stronę www ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakupilem program do zakodowywania kodu PHP tak by wszyscy cwaniacy co sprzedawali moje skrypty nie mogli edytować stopki czy kodu źródłowego. I teraz pytanie. Jest dużo skryptów pod statystyki gildii, pod co mogę napisać stronę www?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

A pytanie - po co to blokować? Jeśli juz chcesz coś udostępniać to na opensourcie i tyle. Najlepsze rozwiązanie. I robić to za friko. Albo zbijać grube hajsy jak ja. O widzisz!

Ps. Dużo tych skryptów jest.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Witam.

Jest dużo skryptów pod statystyki gildii, pod co mogę napisać stronę www?

troche nie rozumiem pytania. pytasz o to, jaką strone napisać (cms, forum, jakis ranking, silnik itd itd) czy jak?

Opublikowano

@Vertoi tak tylko nie pod gildie. Po to jest ten rozdzielnik zdania (czytaj przecinek)

Karolek, dlatego blokować by cebulacy kodu nie kradli.

Opublikowano

@Vertoi tak tylko nie pod gildie. Po to jest ten rozdzielnik zdania (czytaj przecinek)

Karolek, dlatego blokować by cebulacy kodu nie kradli.

ale wtedy przeciez skryptu nie mozna nawet skonfigurowac jak komus sprzedasz albo udostępnisz.

napisz jakiegos porządnego cms'a :P

Opublikowano

@Vertoi

Jak to nie? Od czego jest plik config lub panel admina? Ja mam zakodowany CMS pod swoje potrzeby :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...