Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fishbota na cradosmt2 - rework

Chima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sprawdzi i mu odpiszę to co wtedy? Np bym robiła coś innego ale bym miała włączony monitor i bym widziała kiedy gm idzie

Tego nie wiem, w każdym razie nie odpowiesz mu, że jedziesz na FB. :D

Swtórz inne konto i na nim używaj FB i wszystko. ;)

Pomocnik
Opublikowano

Chyba to, że mu odpiszesz to połowa sukcesu, zależy od GM-a, taki bardziej upierdliwy Cię sprawdzi dokładniej a taki mniej Cie oleje proste ;) Ja żadnego bana za haxy nigdy nie dostałem ( nie licząc tego, że zapier******* obok GM-a na 1k speed używając kamera xD). Za Fish boty i inne pierdoły nigdy nic nie dostałem a grałem na privach i Pl-u. Więc ja nie wiem jak oni to robią ale ... Z resztą, ogarnięty GM jak Cie tak raz przyłapie w dziwnej sytuacji to sprawdzi Cie 2,3,4,5,6 ... 10 raz aż w końcu coś znajdzie, musisz na to uważać przede wszystkim :P Nie daj się łapać + nie używaj funkcji, że jak admin wejdzie to Cie loga, to tylko zwiększa szansę na bana tak btw. powodzenia w botowaniu ;d

Opublikowano

Chyba to, że mu odpiszesz to połowa sukcesu, zależy od GM-a, taki bardziej upierdliwy Cię sprawdzi dokładniej a taki mniej Cie oleje proste ;) Ja żadnego bana za haxy nigdy nie dostałem ( nie licząc tego, że zapier******* obok GM-a na 1k speed używając kamera xD). Za Fish boty i inne pierdoły nigdy nic nie dostałem a grałem na privach i Pl-u. Więc ja nie wiem jak oni to robią ale ... Z resztą, ogarnięty GM jak Cie tak raz przyłapie w dziwnej sytuacji to sprawdzi Cie 2,3,4,5,6 ... 10 raz aż w końcu coś znajdzie, musisz na to uważać przede wszystkim :P Nie daj się łapać + nie używaj funkcji, że jak admin wejdzie to Cie loga, to tylko zwiększa szansę na bana tak btw. powodzenia w botowaniu ;d

Fishobt bo jak widzę na rynku red perły za 40kk.. z czego aura jest za 8,5kk

Pomocnik
Opublikowano

Fishobt bo jak widzę na rynku red perły za 40kk.. z czego aura jest za 8,5kk

No lajty ;) Tylko jak mówię odznacz opcję, że wychodzi jak GM jest bo jak Cię tak przyłapią ze 2 razy masz 100% bana, a jak mówisz, że będziesz przy kompie, jak odpiszesz takiemu ziomkowi to wątpię, że cokolwiek będzie robił, welcome to metin2 world ;)

//btw. odpisuje się na PW :D ( chodzi o forumowe pw)

Opublikowano

Tego nie wiem, w każdym razie nie odpowiesz mu, że jedziesz na FB. :D

Swtórz inne konto i na nim używaj FB i wszystko. ;)

FB od kamera nie działa ,w logach ,,try harder bro'' haha :D

Pomocnik
Opublikowano

czesc pomoglbys mi z tym fb :)? daj jakis kontakt the kondzix

Sorry, ale nie pomógłbym Ci, gdy z metinem skończyłem grubo 2 lata temu i nie pamiętam już takich szczegółów jak ustawianie tych pierdół ;p

btw. wiesz, że jeżeli się chcesz skontaktować z kimś to na forum istnieje tak fajna opcja o nazwie "Prywatna Wiadomość" xD ?

Pomocnik
Opublikowano

@Fishbot nie działa.. jakieś inne które działają?

Na tym serwerze chyba żaden fishbot nie działa. Z tego co ostatnio widziałem, serwer jest dobrze chroniony więc może być trudno tam coś zrobić. Jeśli FB z kamera Ci nie działa to lipa ; p

Opublikowano

Dowód na to,że fb działa(na dole),ale nwm po co to komu na tym serwerze. 

Małże przecież dropią z metinów.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to nagram poradnik+dodam download.aa87f69252425.png

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...