Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Suport league of legends

Gość Adamczevvski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy jak jest się suportem w league of legends i się odpowiada na pytania graczy to riot games coś za to płaci czy na koci ogon pracujesz za darmo jak frajerzyna? :D

Opublikowano

a wiecie co trzeba zrobić żeby zostać takim suportem? bo mi brakuje pieniędzy a mógłbym po szkole odpowiadać na pytania graczy  :)  :)

Opublikowano

Uznam ten temat za jedno wielkie nieporozumienie. 

Nic za to nie dostajesz. Nie pracujesz w Riot. Dlaczego za jakieś randomowe odpowiedzi miałbyś coś dostać? Ludzie proszę was.. używajcie czasem mózgu..  :angry:

Opublikowano

Nic za to nie dostajesz. Nie pracujesz w Riot. Dlaczego za jakieś randomowe odpowiedzi miałbyś coś dostać? Ludzie proszę was.. używajcie czasem mózgu..  :angry:

Mysle ze nikomu by sie za darmo nie chcialo, nie sadzisz?

­

Opublikowano

ty głupia jesteś? to pracownicy riot games są sam się probowałem dopytać ale mi odpowiedzieli że żeby złożyć oferte pracy trzeba mieć skończone 18 lat i uidać się na riotgames.com 

Opublikowano

Żeby pracować w Riot Games musisz ukończyć 18 lat i mieszkać w Niemczech. Tak, zarabiasz i to podobno całkiem dużo, lecz ty nawet nie ukończyłeś 15 lat więc... raczej nie masz na co liczyć.

Opublikowano

ty głupia jesteś? to pracownicy riot games są sam się probowałem dopytać ale mi odpowiedzieli że żeby złożyć oferte pracy trzeba mieć skończone 18 lat i uidać się na riotgames.com 

Nie będę dyskutować z chłopaczkiem co nawet 18 lat nie skończył. Prosta zasada. Nie pracujesz w Riot - nie zarabiasz. 

Poza tym przeczytaj to co napisałeś. Nie ma w tym logiki. 

Opublikowano

a ty pizdo j****a szmato w dupe co nawet jebanej plci nie umie okreslic transwestyta zaj****y c**j ci w dupe małpo czarku j****y skurwysynu niech cie Dawid adam czewski zapnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...