Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale.pl - Powrót

_CrEaTiV_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim!

Postanowiłem po 2 latach powrócić do gry NosTale, lecz tym razem postanowiłem zagrać na s3 (aktualnie 20lv).

Tutaj mam pytanie czy opłaca się na dłuższą metę grać na s3? Na s1 nie mam zamiaru grać, ponieważ za dużo złodziejów + wylęgarnia kidów (bez urazy dla graczy s1). :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

Jak masz taki uraz do s1 to idź na s2, gra na s3 to strata czasu i pieniędzy, bo ten serwer wyludnia się coraz bardziej z każdym dniem, w godzinach szczytu znajdziesz 50 osób na krzyż w nv.

Opublikowano

Przed chwilką znalazłem stare konto na s1 i jest tam 40LV. (łucznik) ma przy sobie WK +10, all wróżki, pojazd, resy. Mam pytanie czy spróbować grać na tym s1 łucznikiem? Tak wiem, pisałem, że nie mam zamiaru grać na s1, ale w sumie ten WK jest przekonujący zwłaszcza, że teraz chyba trudno uzbierać na takiego c'nie? ... 

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

Opublikowano

Przed chwilką znalazłem stare konto na s1 i jest tam 40LV. (łucznik) ma przy sobie WK +10, all wróżki, pojazd, resy. Mam pytanie czy spróbować grać na tym s1 łucznikiem? Tak wiem, pisałem, że nie mam zamiaru grać na s1, ale w sumie ten WK jest przekonujący zwłaszcza, że teraz chyba trudno uzbierać na takiego c'nie? ... 

Na WK +10 żaden problem uzbierać kasę, a tym bardziej na S1. Ja radziłbym już grać na tym serwerze co masz gotowe eq, czyli S1.

Strata czasu grania na S2 lub S3...

Opublikowano

Jedyny sens ma granie na PL z wybuleniem ok. 200zł na dobry start. :)
Oczywiscie tylko i wyłącznie serwer 1.

Opublikowano

Ja gralem na s3 w wakacje 2 lata temu??? lub rok nie pamietam to dużo osób teraz malo. Właśnie chce sprzedac konto ale to prawie nie realne.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

S3 polecam najbardziej. Gadajcie sobie co chcecie ale dopóki sami nie zobaczycie jak rozwinięta jest tam młodzież to nie zrozumiecie dlaczego ludzie tam grają.

Ok, glaca itd odpada. ale mimo to warto siedzieć na tym serwerze. Ja sam do poważnej gry wracam 1 marca. do tego czasu tylko expie job i zbieram na warka +15 aby mieć go od samego początku. Kilka tygodni temu grałem przez jakiś czas na koncie kolegi (89lvl) i ludzie byli tam bardzo ale to bardzo mili. Nie było takich noobów jak Minter na S2 czy nie wiem, np. jakieś RedPhenix na s1. jebane dzieciaki

na s3 każdy kto tam gra jest ogarnięty i naprawdę nie jest dzieckiem

serdecznie polecam ten serwer

od ok. połowy marca startuję z reklamą tego serwera na kanale YouTube. Oczywiście w grę wchodzą konkursy oraz turnieje pvp w 2 kategoriach (1-62 oraz 63-99). Do wygrania będą kwoty ~100kk miesięcznie. Rozreklamuję to i myślę że trochę ludzi przybędzie

...

btw planujesz wydawać gotówkę na grę czy raczej chcesz grać "na czysto"?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKyosha

W dobrych famkach jakos rok-2 temu średnia wieku +18 w mojej famce co bylem to kilka osób nawet dzieci miało, ale co nie zmienia faktu serwer upada.

Opublikowano

W dobrych famkach jakos rok-2 temu średnia wieku +18 w mojej famce co bylem to kilka osób nawet dzieci miało, ale co nie zmienia faktu serwer upada.

serwer upada bo tacy jak Ty przenoszą się na serwer który śmiało można nazwać "privem". Na avalonie wszystko jest prostsze. kupujesz gold na allegro za 40zł i masz oblecha u7+7 z pro oslo. Wchodzi taki kozak z oblechem na arene i przeciętny 46lvl go zabija

A FINEZJA? aby mieć jakąś broń musisz najpierw ją wytworzyć/wydropić, ulepszyć i znaleźć osłonkę do niej odpowiednią.

Sam sobie odpowiedz :

co jest ciekawsze - cel czy dążenie do niego?

Jak dla mnie odpowiedź jest oczywista

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z tobą, ale ja nie gram w nostale jak pisałem wyżej. Nie kupywałem nigdy golda w nostale. Finesia to serwer gdzie sam musisz wszystko osiągnąć, ale nie oszukujmy się coraz mnie gra osób na finesi.

Jak chcesz dyskutować to masz gg bo warny polecą ;P

Opublikowano

Zgadzam się z tobą, ale ja nie gram w nostale jak pisałem wyżej. Nie kupywałem nigdy golda w nostale. Finesia to serwer gdzie sam musisz wszystko osiągnąć, ale nie oszukujmy się coraz mnie gra osób na finesi.

Jak chcesz dyskutować to masz gg bo warny polecą ;P

Wiesz, nie zależy mi na dyskusji z Tobą bo i ja jak i Ty mamy rację. Prawda jest taka że Fine traci swoich graczy. Szkoda mi tych Starszych z Fine bo wkońcu aby mogli grać i nadal się rozwijać potrzebują tych nowych. A niestety więcej ludzi ucieka z finezji aniżeli na nią przychodzi. 

Mam w planach zmianę tego i mam kilka pomysłów. jedyne co muszę zrobić to wziąć się do nauki, zaliczyć fizykę i wtedy wziąć się na finezję. Na warka +14/15 już mam jednak chcę jeszcze dozbierać na elkaima 80%.

Kiedy już dozbieram na to to zacznę promocję finezji bo każde 1k będę już wtedy przeznaczać na konkursy i różnego rodzaju zabawy na tym serwerze. Ponadto mam w planach nagadanie do dupy GF'owi bo ich serwer najzwyczajniej w świecie pada a oni mają to głęboko gdzieś. Ostatnio na Facebooku padła propozycja spotkania fanów nostale gdzieś w polsce i podobno ktoś pisał petycję do GF'a w sprawie dofinansowania. Jak odpowiedzi nie udzieli ten ktoś do hmmm 1 marca to ja sam do nich napiszę i postaram się jakoś wypromować serwer ale również samą grę NosTale

Powracam tutaj po ponad 2 latach (no w sumie to nie wiem kiedy grałem. Na poważnie to grałem do 2012r ale po tym to instalowałem grę, wchodziłem kilka razy na arenę na avalonie i jak zobaczyłem tych gimbusów to odrazu Nostale => kosz. Teraz powracam na stałe z nowym kontem <sprzedałem wszystko na avalonie i kupiłem za to gold na finezji> i plany jakie mam muszę zrealizować do końca wakacji :)... niestety od września klasa maturalna i te sprawy więc gra w NT jak i we wszystko inne odpada na 2 plan)

nie wiem po co to piszę ale w luj mi się nudzi xD oki, pozdrawiam. BAJO

top - Jeśli chcesz grać łucznikiem i lubisz coś osiągać niemalże bez wysiłku polecam avalon. Jeśli przyjemność sprawiają Ci wyzwania to jak najbardziej finezja. :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Wiesz, nie zależy mi na dyskusji z Tobą bo i ja jak i Ty mamy rację. Prawda jest taka że Fine traci swoich graczy. Szkoda mi tych Starszych z Fine bo wkońcu aby mogli grać i nadal się rozwijać potrzebują tych nowych. A niestety więcej ludzi ucieka z finezji aniżeli na nią przychodzi. 

Mam w planach zmianę tego i mam kilka pomysłów. jedyne co muszę zrobić to wziąć się do nauki, zaliczyć fizykę i wtedy wziąć się na finezję. Na warka +14/15 już mam jednak chcę jeszcze dozbierać na elkaima 80%.

Kiedy już dozbieram na to to zacznę promocję finezji bo każde 1k będę już wtedy przeznaczać na konkursy i różnego rodzaju zabawy na tym serwerze. Ponadto mam w planach nagadanie do dupy GF'owi bo ich serwer najzwyczajniej w świecie pada a oni mają to głęboko gdzieś. Ostatnio na Facebooku padła propozycja spotkania fanów nostale gdzieś w polsce i podobno ktoś pisał petycję do GF'a w sprawie dofinansowania. Jak odpowiedzi nie udzieli ten ktoś do hmmm 1 marca to ja sam do nich napiszę i postaram się jakoś wypromować serwer ale również samą grę NosTale

Powracam tutaj po ponad 2 latach (no w sumie to nie wiem kiedy grałem. Na poważnie to grałem do 2012r ale po tym to instalowałem grę, wchodziłem kilka razy na arenę na avalonie i jak zobaczyłem tych gimbusów to odrazu Nostale => kosz. Teraz powracam na stałe z nowym kontem <sprzedałem wszystko na avalonie i kupiłem za to gold na finezji> i plany jakie mam muszę zrealizować do końca wakacji :)... niestety od września klasa maturalna i te sprawy więc gra w NT jak i we wszystko inne odpada na 2 plan)

nie wiem po co to piszę ale w luj mi się nudzi xD oki, pozdrawiam. BAJO

top - Jeśli chcesz grać łucznikiem i lubisz coś osiągać niemalże bez wysiłku polecam avalon. Jeśli przyjemność sprawiają Ci wyzwania to jak najbardziej finezja. :)

Jak najbardziej uwielbiam wyzwania - postanowiłem grać magiem. Mam nadzieję, że uda mi się wszystko ogarnąć na wyższym lvl'u oraz znaleźć miłą famkę. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

Opublikowano

Jak najbardziej uwielbiam wyzwania - postanowiłem grać magiem. Mam nadzieję, że uda mi się wszystko ogarnąć na wyższym lvl'u oraz znaleźć miłą famkę. :)

Co do maga - polecam Ci po zmianie profesji zainwestować w batoniki i usiąść do hmm 20joba za ml. Wbijesz 20job na 19lvl i wtedy możesz śmiało zacząć expić. 

Obecnie problem jest taki że wykonując misję itd, nawet odbierając all na norm to na 46lvl masz ~29job. Jest to masakra bo wyexpić 6 jobków na groszkach czy gdzieś bez żółwia to istny koszmar. A tak to na 46lvl będziesz miał ~40job i gładko po założeniu holly znajdziesz dobrą famkę gdzie oni poprowadzą Cię do elity serwera Finezji :)

jak coś to kiedyś można wspólnie jakąś famkę skleić. Ja się nadawać będę tylko do lurowania bo nie planuję robić innego sp aniżeli warrior :D 

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Co do maga - polecam Ci po zmianie profesji zainwestować w batoniki i usiąść do hmm 20joba za ml. Wbijesz 20job na 19lvl i wtedy możesz śmiało zacząć expić. 

Obecnie problem jest taki że wykonując misję itd, nawet odbierając all na norm to na 46lvl masz ~29job. Jest to masakra bo wyexpić 6 jobków na groszkach czy gdzieś bez żółwia to istny koszmar. A tak to na 46lvl będziesz miał ~40job i gładko po założeniu holly znajdziesz dobrą famkę gdzie oni poprowadzą Cię do elity serwera Finezji :)

jak coś to kiedyś można wspólnie jakąś famkę skleić. Ja się nadawać będę tylko do lurowania bo nie planuję robić innego sp aniżeli warrior :D

No niestety za późno odczytałem tą odpowiedź i aktualnie 22lv + 8 profesja, będę musiał pomęczyć się bez Holly do ~53lv. :D

Ale i tak bez tej joby dam sobie radę. :))

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...