Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Technikiem ! 

Witam , mam na imie Daniel mam 19 lat. Moje hobby to prowadzenie , tworzenie oraz pomoc na serwerach TeamSpeak3

Na ogół zajmuję się Moim serwerem 256 slotów i pomagam paru innym.

Oferuje tutaj swoją pomoc i piszę ten post by wam pomóc.

Oferuje : 

Kulturę osobistą w 100%

Duża znajomość permission

Dużą aktywność

Pomoc w każdym wypadku 

Pomoc w prowadzeniu ( na stałe )

Naprawa rang

Pomoc w wyborze hostingu

Sponsoring 

I wiele wiele innych

Wymagam : 

Kulturalnej ekipy

Serwer + 70 slotów

Wygody pracy

Pewności Właściciela

+ 16 lat

Nie Pracuje przy lewych licencjach

Swobody pracy

Kontakt : 

GG :

50427581

E-Mail :

[email protected]

MPC :

PW

Pomogłem <3  ?  <3 Daj <3  Łapkę  <3 w <3  górę  <3 <33 <3  Dziękuje.  :rolleyes: 

Opublikowano

Nie Polecam. Cwaniak Jakich mało. Jego umiejętności 10/10 gdzie dziecko 3 letnie składa jego ts w 5 sekund ; (

Hmm może bardziej uzasadnisz swoją wypowiedz bo z tego co widzę chcesz zaszkodzić kłamstwem , i jakoś nie widziałem żeby dziecko "składało"  mojego Ts3 

Pozdrawiam

Pomogłem <3  ?  <3 Daj <3  Łapkę  <3 w <3  górę  <3 <33 <3  Dziękuje.  :rolleyes: 

Opublikowano

Hmm może bardziej uzasadnisz swoją wypowiedz bo z tego co widzę chcesz zaszkodzić kłamstwem , i jakoś nie widziałem żeby dziecko "składało"  mojego Ts3 

Pozdrawiam

Uzasadnie że już miesiąc mi grozisz że wywalisz mi serwer. a Te twoje dziurawe każdy składa . Jeszcze mam wymieniać: )?
Opublikowano

Dowody poproszę bo nie zbyt Cie rozumiem. W dodatku nie znam Cię i wątpię że kiedykolwiek komuś groziłem wywaleniem TeamSpeaka. Wręcz przeciwnie to Ty napisałeś coś o wywaleniu mojego serwera. Pozdrawiam

Opublikowano

ten TS co masz podany na stronie to twoj? jezeli to tak to ty nie ogarniasz Permissions... pokaze ci oto przyklad

@Edit

Dalej mam szukac?

<21:33:36> "Leferty" was added to server group "Mężczyzna" by "Leferty".

<21:35:37> "Leferty" was removed from server group "Mężczyzna" by "Leferty".

Opublikowano

ok tu masz kolejne:

<21:45:23> "Mistery1- Piotrek" was removed from server group "Użytkownik Silver √ip" by "Leferty".

<21:46:22> "Mistery1- Piotrek" was removed from server group "Lakers" by "Leferty".

<21:47:10> "cllover" was removed from server group "Użytkownik Silver √ip" by "MistrzUxBeka".

<21:47:39> "Braňko&Verejny" was removed from server group "Użytkownik Silver √ip" by "MistrzUxBeka".

<21:47:54> "x3l" was removed from server group "Lakers" by "MistrzUxBeka".

<21:48:11> "HornyAngel(Dawid)" was removed from server group "Lakers" by "MistrzUxBeka".

<21:49:03> "Olcia♥              ღÈÐêñ§ησωღ" was removed from server group "Lakers" by "MistrzUxBeka".

<21:49:00> "Olcia♥              ღÈÐêñ§ησωღ" was removed from server group "Użytkownik Silver √ip" by "MistrzUxBeka".

<21:49:51> "Harvester of War" was removed from server group "HoW" by "MistrzUxBeka".

<21:50:08> "Banana Baam" was removed from server group "HoW" by "MistrzUxBeka".
<21:50:11> "Ravvie" was removed from server group "HoW" by "MistrzUxBeka".
<21:50:16> "Saski Ek" was removed from server group "HoW" by "MistrzUxBeka".
<21:50:19> "Nagoli" was removed from server group "HoW" by "MistrzUxBeka".
<21:50:22> "Kicia" was removed from server group "HoW" by "MistrzUxBeka".
Opublikowano

hmm ? każdy może sobie takie coś napisać jakoś nie widziałem żeby coś się działo na serwerze. Pozdrawiam i dalej Wam się nie udaje zaszkodzić.

Opublikowano

Ty nie widziałeś ale ten twój Root Widział i jak mu powiedziałem ze mogę rangi ludzia ściągać to on do mnie ze to niemożliwe i powiedział ze zawoła kogoś i wyszedł z TS'a ^^

a potem jakiś admin na "A" dał mi bana na 2 min xD

Opublikowano

Tak sobie to tłumacz nie spam mi pod postem. 

Zaznaczam jeszcze raz jeśli ktoś chce mi zaszkodzić proszę z dowodami :) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam tego Pana na prawdę niby wszystko ładnie ale naprawdę to jest same zło!!! 

Opublikowano

Nie polecam tego pana hah atakował mi serwer :D i miałem po 50 i 2 % packetloss pingu myśli ze to takie gówno jak jego serwer na hostingu Gametris :D

I po wypowiedziach widzę że to nie Tylko mnie ''atakował'' bo tego nie można nazwać atakiem ponieważ to nic nie rusza :D hah dobry koleś xD

Opublikowano

Nie polecam ponownie piszą teraz w Tym dziale uważajcie na jego humorki człowiek wchodzi na ts chciałby pogadać a tu nagle dostaje ddosy z jego marnej maszynki która ledwo co rusza. Po czym powiedziałem mu ze ma słabego bocika i wyedy straszy rownież swoimi kolegami haha. A i dodatkowo będzie wam kazać przepraszać sie za nic hahah a jak mu powiedziałem ze nie to dalej mnie ddosowal przynajmniej próbował może i wiek ma ale jest dzieciarnia jakich mało i nie dość ze to to jeszcze nie myśli i nie używa głowy.

Opublikowano

Oferuje : 

Kulturę osobistą w 100%

I w tym punkcie się nie zgadzam. Nie polecam tego osobnika.

Opublikowano

­Nie polecam typa.

Wych**ał ziomka na hajs, oferował licencje do TS i do forum IPB na odsprzedaż.

Wych**ał i zniknął z ts, gg i face'a.

Oszust jakich mało! Powinno się go zbanować.

Opublikowano

Nie polecam, fałszerz i będzie pomagał ci w jakiś sposób póki mu nie zapłacisz i nie zostaniesz okradziony...

nie płączę, śmieję się z takich ludzi :ahaha:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...