Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

**Szukam posady GameMastera!**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię: Kamil

Doświadczenie: Niestety ale nie posiadam doświadczenia w byciu GM, lecz zawsze jest ten 1 razSzybko się uczę więc zaraz opanuje wszystkie komendy.

Ile możesz dziennie poświęcić czasu na serwer: Mogę poświęcić od 7 do 14h w tygodniu w weekend od 13 do 20h. Nikt nie jest robotem by siedzieć 24/7. Każdy ma też swoje życie prywatne.

Jak chcesz nam pomóc jako gamemaster: Chciał bym wprowadzić miłą atmosferę na server poprzez robienie eventów, pomagać ludziom w grze i karać osoby nadużywające  Hacków których jest bardzo dużo.

Czy dostałeś/aś kiedykolwiek ostrzeżenie/bana (jeśli tak, wyjaśnij okoliczności): Nigdy nie dostałem i nie mam zamiaru dostać.

Twoje zainteresowania:  Gry w stylu metin2, Piłka Nożna, Mechanika Samochodowa, Sztuki walki no i oczywiście dziewczyny smile.png

Co chcesz wprowadzić na forum: Spokój i milą atmosferę, chciał bym zacząć ogarniać ludzi którzy nabijają bezsensowne posty i zaprosić więcej osób by z niego korzystało.

Opowiedz coś o sobie(minimum 10 zdań)  Cześć mam na imię Damian mam 22 lata. Pochodzę z Nowego Sącza województwo Małopolskie tam się urodziłem i tam żyje. Jestem z zawodu Mechanikiem Samochodowym stąd moje zainteresowania mechaniką. Lubie grać w pilke nożną jest to moja pasja od 10 roku życia którą bardzo cenie. Metinem zainteresowałem się gdzieś w 2009 roku, od pierwszego dnia tak mi się spodobał że się od niego uzależniłem przez co gram w niego po dzień dzisiejszy. Nigdy nie interesowało mnie byciem GM sam nie wiem dlaczego, może dlatego że wolałem być graczem i cieszyć się tą grą, ponieważ GM ma wiele ważnych obowiązków których w tamtym okresie nie mógł bym wykonywać. Po przemyśleniu wszystkiego chciał bym spróbować sprawdzić się w roli GM na Lanerisie czy podołam temu obowiązkowi. Jestem na co dzień osobą miła i sympatyczną nie spinam się o byle co lecz wiadomo każdego można wyprowadzić z równowagi, nikt nie ma stalowych nerwów zawsze znajdzie się osoba przy której stracimy cierpliwość. W Lanerisa gram już pewien okres czasu wiec dosyć dużo o nim wiem, dlatego jeśli udało by mi się zostać GM z czego bym się bardzo ucieszył, postarał bym się ogarnąć ten serv bo z tego co widzą ma jeszcze on jakąś przyszłość, miło się na nim gra i w ogóle tylko te bugi i brak balansu klas dobija i zraża nowych graczy do gry na nim.

Wiek min. 16lat //  Tak

Sprawny mikrofon  //  Tak

Duże zaangażowanie //  Tak

Znajomość regulaminów // Tak

Umiejętność kontaktu z graczami //  Tak

Dobry kontakt z użytkownikami jak i z administracją // Jestem zwykłym graczem wiec wiadomo trudno się z Administracją skontaktować. Lecz mam nadzieje że w przyszłości mój kontakt z administracją będzie lepszy.

Opublikowano

Mi się tylko to wydaje dziwne ?

Haha, wpadka ;D

Podanie nie przekonuje, kolory okropnie dobrane i jeszcze ta duża czcionka. Wszystko odstrasza. Pomijając, że masz jednocześnie na pierwsze imie Kamil i Damian oraz masz 18 i 22 lata.  xD 

logo.png­

Opublikowano

No coment... 

Fakt, że masz na raz 18 i 22 lata i nazywasz się Kamil i Damian od razu Cię skreśla. 

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

krótko mówiąc jeżeli chcesz postać ze znaczkiem gma to postaw sobie hamaka :D

topic

od tej czcionki rozbolały mnie oczy

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...