Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ataki Botów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . W tym poście chciałem zwrócić się do osób które w głównej mierze znają się nieco na modyfikowaniu mc . Otóż tak -  Pewien typ wbił na serwer a za nim wbiło z 200 botów z losowymi nickami w stylu - "uyrevbohub" . Wpisywał on różne komendy a one robiły to co napisał . Np ?follow kacperqs ( zaczeły za mną podążać) , ?attack kacperqs (zaczeły mnie bić) ?say LOL (każdy bot napisał na czacie LOL) Wyjaśni mi ktoś jak takie coś zrobić ? Nie wykożystam tego do ataku na serwer .. Spokojnie  :) Daje plusy , naj odp za odpowiedź (jakąkolwiek)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nawet jeżeli Ty tego nie wykorzystasz, to ktoś inny czytający ten temat. 

Teraz ludzie potrafią używać wszelkich dostępnych programów do atakowania serwerów, więc się przed tym nie obronisz w całości. Jeżeli rzeczywiście jest to ten program, co napisali użytkownicy wyżej, to musisz na serwerze zrobić jakieś mocne zabezpieczenia. Nie mówiąc tutaj o pluginach na anty-cheat, ale to raczej mało da. 

Opublikowano

Nawet jeżeli Ty tego nie wykorzystasz, to ktoś inny czytający ten temat. 

Teraz ludzie potrafią używać wszelkich dostępnych programów do atakowania serwerów, więc się przed tym nie obronisz w całości. Jeżeli rzeczywiście jest to ten program, co napisali użytkownicy wyżej, to musisz na serwerze zrobić jakieś mocne zabezpieczenia. Nie mówiąc tutaj o pluginach na anty-cheat, ale to raczej mało da. 

AntyCheat na boty zawsze spoko Kappa.

Jak potrafisz myśleć, umiesz jave to wszystko zrobisz....... 

@topic.

Jakiś debil się bawi w DarkBoty i wpuszcza boty na twój serwer.

Opublikowano

Mi też wbijaly boty na serwer :)

Ale mam dobry plug na anty-bot + weryfikacje chcesz pluga? napisz mi pw :)

Dam za free.

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Opublikowano

AntyCheat na boty zawsze spoko Kappa.

Jak potrafisz myśleć, umiesz jave to wszystko zrobisz....... 

@topic.

Jakiś debil się bawi w DarkBoty i wpuszcza boty na twój serwer.

Zrób weryfikacja.

Jedynym sposobem na rozwiązanie problemu botów jest rozpoznawanie nicków - tylko bądź mądry i to napisz, a jak to napiszesz to napisz to wydajnie.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Mi póki co skutkuje skrypt na spowolnienie wejść na server, czyli boty wchodzą dużo wolniej przez co jest spory czas na reakcję do banowania i czyszczenia czatu

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...