Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leag sharp ban problem

szymonXD2006PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo brat muj glupi  gral w lola na moim koncie na leag sharpie ibana przez niego dostalem. co jak bym napisal do supportu ze to nie ja wtedy gralem??? odbanowali kogos wtedy?? pomocy mialem z 5 skinow o lacznej wartosci ponad 100zl...

Opublikowano

mam problem bo brat muj glupi  gral w lola na moim koncie na leag sharpie ibana przez niego dostalem. co jak bym napisal do supportu ze to nie ja wtedy gralem??? odbanowali kogos wtedy?? pomocy mialem z 5 skinow o lacznej wartosci ponad 100zl...

a ja miałem skiny o wartości 1800zł, i też bana dostałem. Wciąż jestem zadowolony no bo to w końcu "tylko gra".

Opublikowano

Masz 11 lat, wydałeś na gre (f2p)Free To Play 100 zł, Twój brat używał L# dostałeś bana.
nie otrzymasz unbana, niestety to tak nie działa nikt nie potwierdzi ze ty tego nie używałes.

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Nie masz szans, że dostaniesz UB. Riot daje tylko UB w przypadku potwierdzenia kradzieży konta, innych poważniejszych sprawach. Poza tym słownik parzy w oczy >.<.

K2yjCFw.png

Opublikowano

btw, to jednak jest ban za L#? A ludzie tak mówią że teraz jest "sejf"

Nie, L# nie jest safe i nigdy nie będzie safe. Jak ktoś zamierza mnie kwestionować to odsyłam do minionej fali banów, która była spowodowana WYKRYTYM L#'em przez 3 (!) patche.

Jak chcesz cheatować to:

1. spodziewaj się bana

2. nie wydawaj pieniędzy na to konto

3. nie płacz, że dostałeś bana niezasłużonego.

Opublikowano

Safe to faktycznie złe określenie, chodzi mi bardziej o to że wykrywalność jest mniejsza

wykrywalność była taka, że nie ominęli antycheata, który nie blokował L#, ale flagował konto, było banowane w określonym terminie (w fali). 

teraz niby ominęli antycheata, ale ile w tym prawdy ? 

@topic: unbana nie dostaniesz + naucz się ortografii 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja dostałem unbana tylko na jednym koncie 

Z supportem pisałem z ponad 15 wiadomości ale go przekonałem wkurwił się na mnie bo mu spamowałem :D o wybaczenie

I powiedział że moje konto będzie pod specjalnym monitoringiem czy coś takiego ^.^

Trzeba mieć mózga koledzy :D

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja dostałem unbana tylko na jednym koncie 

Z supportem pisałem z ponad 15 wiadomości ale go przekonałem wkurwił się na mnie bo mu spamowałem :D o wybaczenie

I powiedział że moje konto będzie pod specjalnym monitoringiem czy coś takiego ^.^

Trzeba mieć mózga koledzy :D

Kto jak kto (ale po Twoich postach na tym forum oraz tym, że prawię pewnie ciągnąłeś laskę za te UB) Ty nie masz mózgu.

Ktoś chce solo? Zapraszam do Łomży.
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002036947415&fref=ts

Pomocnik
Opublikowano

Kto jak kto (ale po Twoich postach na tym forum oraz tym, że prawię pewnie ciągnąłeś laskę za te UB) Ty nie masz mózgu.

Rozwaliłeś mnie :D

@topic szansa na ub to jak 1 do mliona ziom. Z resztą nie śmiejcie się z niego według Was 100zł to mało ? Wy chyba nie macie szacunku do pieniądza :) Może zarabiacie miliony i setkami podcieracie się w kilbu, ale dla mnie 100zł to całkiem sporo. Chłopak sobie włożył 100zł w grę i się pyta czy może jakoś odzyskać konto, ale jak zawsze znajdą się pseudo miliarderzy który go wyśmieją i zaczną wypisywać, ile to nie wydali na tą gre... Żałosne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...