Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie boty dot invorii .

Ejpex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie szukam na tą chwile działających botów na serwer invoria s2 . Wiem że mają bardzo dobrze zabezpieczonego clienta za każdego DZIAŁAJĄCEGO bota będzie leciał limit !

Prosze najpierw sprawdzić czy bot działa a nie nabijać sobie bez sensownie posty z jakimś linkiem do bota który nie działa !

mr76n6.png
Opublikowano

bot to w jakiej wersi i jaki dokladnie

Ten  pan to sobie kpi, nabija posty w każdym teamcie odpisuje tylko a jak to a działa a już nie działa itd.

Zero wyjaśnień .

Co do tematu to proponuję w jaki sposób uzykać serverinfo do kamer moda, sam mam z tym problem i wtedy już z górki, ponieważ do kamer moda działa DMG Loader od misiek123, + wbudowany jest tam multihack i mobber hack , więc tylko musisz zdobyć informacje do kamer moda, był taki temat "Szukasz serverinfo" i jest jeszcze tylko, że zauważyłem tam już nikt nie robi tych serverinfo z tego co sprawdzałem niestety.

Więc co do tematu to najlepiej pomęczyć się aby wbić przez kamer moda a do kamer moda wszystko pójdzie. 

Wyjaśnienie, póki co hacki na pliki serwerowe 2014/15 mają autorzy więc nie wiadomo czy będzie miał sens to dla nich. 

Ja bym bardzo chciał korzystać dalej jak kiedyś z hacków. 

Opublikowano

Na S2 prawie nic nie dziala :P Wiec powodzenia w szukaniu, mozliwe ze Ci zadzila auto clicker + bugowanie spacjii ale to tez watpie xD

To akurat dziala, sam korzystalem :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...