Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: GTA SA 2 - Jak miałoby wyglądać?

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ostatnio naszła mnie rozkmina jakby wyglądało GTA SA 2, czy ktoś chciałby ją zobaczyć tak jak ja?:P

Można tu podawać pomysły na misję itd. :P

Opublikowano

GTA San Andreas 2? to ja już wolałbym odświeżoną wersje gry, totalnie zmieniona grafika na lepszą, misje bym pozostawił takie jakie są bo moim zdaniem to są najlepsze misje z całej serii GTA. 

Opublikowano

Też tak myślę jednak koniec gry mi się zupełnie nie podobał, zakończyli jakby nie mieli pomysłu, sama w sobie misja z rozwalaniem BS była ok ale nie podobało mi się to jak CJ wszedł do domu pogadali sobie i koniec, chciałbym zobaczyć, dalsze losy CJ Sweeta Cesara i gangu GS.

Opublikowano

Po co? Akcja V dzieje się właśnie w stanie San Andreas. R* raczej nie zdecyduje się na robienie remake'u, ponieważ pracują nad GTA Online i GTA VI. Jeśli jednak zdecydowałby się, to fajnie byłoby gdyby akcja działa się poza Los Santos (San Fierro i Las Venturas). CJ wrócił tylko na pogrzeb matki, więc pewnie po wydarzeniach wróciłby do Liberty City. ;)

Opublikowano

Też tak myślę jednak koniec gry mi się zupełnie nie podobał, zakończyli jakby nie mieli pomysłu, sama w sobie misja z rozwalaniem BS była ok ale nie podobało mi się to jak CJ wszedł do domu pogadali sobie i koniec, chciałbym zobaczyć, dalsze losy CJ Sweeta Cesara i gangu GS.

No ale co miało być dalej ? pod koniec zabijają Tenpennego i dalej żyją własnym życiem, mogli by zrobić jakieś DLC gdzie będzie dalsze losy i w ogóle ale tak czy siak wątpię żeby odświeżyli/stworzyli nowe GTA San Andreas. 

Opublikowano

@2xupW GTA V brakuje mi tego klimatu wojen gangów importu/exportu.

@Stalker. mogliby dać jakieś dodatkowe misję z Cataliną, Sweetem np.Musimy przejąć ciężarówkę ze sprzętem RTV potem odwozimy to do Trutha, lub pomagamy Madd Dogowi i zbijamy przy tym fortunę.

Opublikowano

@2xupW GTA V brakuje mi tego klimatu wojen gangów importu/exportu.

@Stalker. mogliby dać jakieś dodatkowe misję z Cataliną, Sweetem np.Musimy przejąć ciężarówkę ze sprzętem RTV potem odwozimy to do Trutha, lub pomagamy Madd Dogowi i zbijamy przy tym fortunę.

To bardziej mi to by podchodziło pod misję poboczne że robimy coś dla danej postaci np. Truth lub Sweet aczkolwiek jest dużo modyfikacje umożliwiającej taką rozgrywkę, to jest tylko gdybanie bo i tak nie zrobią czy tego chcesz czy nie a bardzo szkoda. 

Opublikowano

CJ jako białas. :v

Więcej broni, samochodów. Lepsza grafa. Większa mapa. ;v

Opublikowano

@DarrthSaxim Większa mapa by się przydała jakiś tor samochodowy, powiększony tuning (optyczny i mechaniczny), nowe ciuchy, możliwość tworzenia własnych ciuchów, kupno aut, wojny gangów itd. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...