Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić? / ustawienie czatu w grze.

sauber94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Od razu zaznaczam, iż pytania tyczą się serwera Lineage 2 na 4game.com, gram człowiekiem - łucznikiem.

Pierwszym moim pytaniem jest, gdzie expić powyżej 80 poziomu. Oczywiście chodzi mi o najbardziej korzystne miejscówki ze względu na exp i adenę (nie obrażę się jeżeli byłby ktoś wstanie napisać listę expowisk od 20 poziomu wzwyż ;))

Drugim moim pytaniem jest, jak ustawić czat tak aby w górnym okienku wypisywało mi po ile biję, używam przykładowo MP/CP, podnoszę jakąś rzecz, używam skille. Chcę aby dolne okienko służyło mi tylko do czatu i nic więcej aby tam nie wyskakiwało. Wkurzające jest to jak walczę i nagle ktoś do mnie napiszę. Nie zdążę nawet tego zauważyć bo napierdziela mi innymi rzeczami... .

Na interlude wystarczyło odznaczyć jedną opcję i nagle miałem po problemie, tutaj jest masa opcji, które nie wiem do czego są. 

Opublikowano

Czat ustawia się w opcjach, sam wbiłem 30lv, to moja pierwsza postać, jeśli chodzi o exp to sam patrzyłem w googlach. \

Od 20 expiłem tak:

Są takie dwa cmentarze, widać na mapkach koło Gludin, jeden jest na wschód drugi na południe, niestety nazwy nie pamiętam.

Potem Ant Nest, sam tam biłem od 27 do 30, potem już nie sprawdzałem ale też powinno się bić. Koło 35 zaczyna się chyba kolejnego questa na klasę więc wtedy polecam go robić :D

A i nie zapominaj o braniu buffów on NPC, bo bez będzie się bardzo wolno bić.

whooops, przepraszam. Nie zauważyłem że grasz łucznikiem, nie idź na te cmentarze bo mobki tam mają takiego buffa co zmniejsza dmg z luku. Więc możesz spróbować od razu na ant nest, ale czytałem też o jakimś Abandoned Camp, na wschód od tego samego miasta, podobno tam do 30 można expić :D

Opublikowano

na 80 lvl szukać pt na bossy

bodajże Hekaton na ketrze, ma 80-85lvl a w kilka pt mozna dostac nawet z 80 na 83 lub wyżej ;d

Opublikowano

na 80 lvl szukać pt na bossy

bodajże Hekaton na ketrze, ma 80-85lvl a w kilka pt mozna dostac nawet z 80 na 83 lub wyżej ;d

Wyżej nawet można :> Jak grasz łucznikiem to najlepiej znajdź ludzi do PT i tak jak kolega wyżej napisał idźcie na bossy a do 84-85 tam dacie rade.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się bosy lub jeśli chcesz bardzo sam to solo farma na lizardmenach

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...