Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2/Crados - Bot

MrStany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję jakiegoś wh i exp bota na te serwery fajny expbot jest w kamer modzie lecz niestety nie działa. Sprawdzałem masę botów i żaden nie działa w załączniku ss jakich botów próbowałem użyć. Być może nie działają przez błąd który pojawia się po włączeniu injectora także w ss. Dodam że uruchamiam z prawami administratora.

post-364572-0-15277800-1424313366_thumb.png

post-364572-0-97642100-1424313374_thumb.png

Mój szef zawsze powiadał - Zgolić jaja i do przedszkola :)

Opublikowano

Na ten serwer nie działa żaden hack mają za dobre zabezpieczenia .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

A ten błąd injectora to raczej nie przez ich zabezpieczenia?

Opublikowano

Na ten serwer nie działa żaden hack mają za dobre zabezpieczenia .

Gdy nie posiada się wiedzy na dany temat,  nie powinno się wypowiadać.

Witam, poszukuję jakiegoś wh i exp bota na te serwery fajny expbot jest w kamer modzie lecz niestety nie działa. Sprawdzałem masę botów i żaden nie działa w załączniku ss jakich botów próbowałem użyć. Być może nie działają przez błąd który pojawia się po włączeniu injectora także w ss. Dodam że uruchamiam z prawami administratora.

Włączaj injector przez tryb administratora. To co nazwałeś błędem nie jest błędem, tylko przypomnienem że injector należy odpalać w trybie administratora.

Opublikowano

Napisałem że uruchamiam z prawami administratora, m2bob jest płatny więc zrezygnuję z niego chyba że są jakieś stare darmowe wersje które działają ale nie słyszałem najbardziej zależy mi na botach do cradosmt2 a wiem że są bo dzisiaj widziałem ludzi na fb :) choć najbardziej zależy mi na exp bocie ten w kamerze jest fajny no i wh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli temat nadal aktualny, to proponuję ściągnąć AutoClickera, ustawić kordy myszki na pelerynkach, zblokować spację czymś ciężkim (np. szklanka) i masz domowej roboty bota, który jest niewykrywalny i legalny, w dodatku w międzyczasie możesz spokojnie iść obejrzeć jakiś film czy porobić coś innego ^_^

Opublikowano

Tutaj działający waithack

Pobierasz to rozpakowywujesz i wklejasz do folderu pack w cradosie. Odpalasz za pomocą metin2client.exe

http://www.mediafire.com/download/gap7o0rje11mbw4/Waithack_cradosmt2.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/6a3878c9509606ce8780fd0d59dd2f55a5c4eb697fccc22fbde68800d843a6d5/analysis/1424974736/

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...