Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# a bezpieczeństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sądzicie, że zapewnienia joduski o tym, że L# będzie niewykrywalne są wiarygodne? Straciłem przy ostatnim dużym banwave 2 konta i nie wiem czy ruszać L# czy nie. To dostałem za darmo i mam jeszcze 2 konta na 30 i czyste z 15 championami no ale jednak obawa jest. Myślicie, że rito znów wpadnie na genialny pomysł wpuszczanie ukrytego antycheata, którego joduska nie wykryje?

Opublikowano

A myślisz że joduska by uwierzył że riot dał patcha bez antycheata ? pomyśl 

Obejście go czasami trwa szybko a czasami długo 

A po 2 sprawdza on to 100 razy zanim wypuści aktualizacje .... 

Więc L# Jest bezpieczny 

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

Każdy człowiek popełnia błędy. Joduska obiecał, że teraz wraz z ekipą będą wertować i sprawdzać dokładnie każdy patch, aby uniknąć takich nieprzyjemności. Nie tylko Ty ucierpiałeś na tym ban wave ;).

Pozdrawiam

K2yjCFw.png

Opublikowano

Miejmy nadzieje, teraz wstałem i z ciekawości zalogowałem sie na konto na którym było używane L#, bana nie ma więc jest git, zobaczymy w przyszłości...

Opublikowano

To tak jakbyś się pytał czy za AimBota w cs też jest ban. Bana można dostać w każdej chwili. Wcześniej na MPC panowała opinia, że możesz dostać bana jak ktos cie nagra z włączonym exploitem. Teraz jest juz to kwestia wykrywalności. Pierwsza fala banów mnie omineła, ale w następnej dostałem bana. Cholera wie czy Jodus z przeoczenia ominął antycheata, czy system Riotu naprawde dziala. Jak masz za duzo do stracenia to nie graj.

Opublikowano

Bana możesz dostać w każdej chwili. Skoro joduskame nie zauważył antycheata 2 razy, to dlaczego miałoby się to nie powtórzyć trzeci raz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...