Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo trzeba się nie logować by dostać paczkę permów? jak w NA

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy aby napewno nie ma na EU ??

Zestawy Powrotny Poprawione
(11.02.2015 – 24.03.2015)
Poprawiliśmy także nagrody dla powracających użytkowników w naszych Powrotny Poprawione! Jeśli jesteś powracającym użytkownikiem, w związku z czym otrzymałeś powitalny pakiet „Welcome Back Item Case”, upewnij się, że sprawdziłeś tę nową zawartość w grze!

Opublikowano

728 dni bez logowania na NA i dostałem paczkę gdzie były bronie na 7 dni, a broni było chyba 5, więc nie gadajcie bzdur że na NA permy za nic pls ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak będziesz się nie logował nawet dwa lata, to nie dostaniesz nic na perma.  :P

To dziwne, jak trudno wywołać echo w najbardziej pustych głowach.

Opublikowano

czasem dają ewent dla powracających graczy

było kiedyś takie coś pamiętam nw nie grałem może z rok i dostałem 7 mystów n trochę kasy i jakieś pierdoły

Opublikowano

czasem dają ewent dla powracających graczy

było kiedyś takie coś pamiętam nw nie grałem może z rok i dostałem 7 mystów n trochę kasy i jakieś pierdoły

ooo w końcu ktoś prawde napisał ;) 

czasem tylko eventy się zdarzają z tym związane i to i tak nie od razu jakieś permy tylko mysty się dostaje ;) Przypomniałeś mi tym postem tą sytuację ;) 

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ostatnio gram od logowania do logowania i nexon mnie bardziej lubi przez cała grę wydałem z 2 k na nx jak i nie więcej zawsze chciałem mieć p90 tr se 

była kiedyś w 5 schocie czy czymś takim brakło mi 1 numerka :/ wtedy się dostawało za zakup kluczy pamiętam wydałem 500tys gp na klucze do 1 numerka i nie trafiłem ;[ 

potem bawiłem się w otwieranie skrzynek naprawdę duże ilości nadal nic ...... aż w końcu olałem ta grę i otwierałem to co dostałem za darmo i wydropiło mi 

ar 15 double barrel

+ maska 4%speda 

+20 stamina 

forurex goggle

co do tej gry najlepiej mieć do niej dystans i nie patrzeć na te wszystkie plusy 

więcej zyskacie logując się systematycznie podczas ewentow niż czekając poł roku 

dla lajków jest coś takiego jak obóz treningowy jakoś tak tam się zdobywa nagrody nie wiem jakie teraz ale też zawsze coś gra się z znajomym [low konto]

co do samych ewentów ostatnio za 7 dni logowania dawali skrzynkę [moje ostatnio może i pól roku ]

Pozdrowienia dla 4FunGaming 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieci by chciały wszystko za darmo dostawać,a już najlepiej za darmo na perma,żeby grać za darmo,tylko kto by wtedy serwery utrzymywał i za co?

Teraz combat jest tak uproszczony pod względem gp ze już bardziej się nie da,ja wczoraj w 3h grania z przerwami nabiłem prawie 30k gp,za taką kasę spokojnie można kupić eq na 2/3 tygodnie zależy co,Nx kupują ci co chcą mieć permy i nie martwić się o GP,broń za nx teraz nie robi żadnej różnicy jak kilka lat temu,że spece mieli tylko Ci co kupili je za nx,wtedy było znacznie lepiej bo mniej dzieci na low rank latało i lamiło gry,ale trudno :P

post-726415-0-68952300-1426320717_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Nic nie dostaniesz bo to EU czyli najwieksze scierwo, CAEU stał się teraz pay4win.

Od zawsze takowe było. @Kokos9090 opanuj się z tym nadużywaniem słowa "dzieci", bo zaraz tylko wojnę rozpętasz. 

Paczki nie dostaje się wcale. Dziś zalogowałem na konto po 2 latach i nawet złamanego grosza nie dostałem 

9368_gold.png

Opublikowano

Od zawsze takowe było. @Kokos9090 opanuj się z tym nadużywaniem słowa "dzieci", bo zaraz tylko wojnę rozpętasz. 

Paczki nie dostaje się wcale. Dziś zalogowałem na konto po 2 latach i nawet złamanego grosza nie dostałem 

dla mnie dzieci to dzieci,szczególnie młodych polaczków grających w weekend jest  ogromna ilość i albo płaczą że haki albo kampią cała mapę -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...