Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o stronach z coinsami

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od siebie mogę nie polecić FIFACoinsUK.

Raz realizują zlecenia, a raz nie.

Czasami dochodzi nawet do sytuacji kiedy trzeba czekać ponad 5 dni.

636451494245979649038.gif

Uczeń
Opublikowano

Ja osobiście polecam fabrykę coins , szybko realizują zamówienia , niby pisze ,że 3h ,ale ,to też zależy od tego na ile zawodnik jest wystawiony ,cennik taki sobie ,ale jednak coinsy są ! ­

2ex68e9.gif

Opublikowano

UWAGA. Nie kupujcie coinsow ze strony e-fifacoins24.pl bo to oszusci, podaja sie za nowa firme. Ja zamowilem u nich za 20 zl i nic. 

Opublikowano

Masakra jak coinsy idą w górę.... Na Allegro aukcje z coinsami na PC można zliczyć na palcach jednej ręki.

Na MMOGA 1mln 39 euro masakra....

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Polecam od siebie futsms.com zamówienia realizowane w 5minut.

Mógłby mi ktoś napisać czy coinsy fifa world(100k za 3zł z groszami) są sprawdzone i bezpieczne?-nie mam czasu ani ochoty na trainer jak coś :).Oraz jak to przebiega?Dane zawodnika i mój klub podaje w tytule przelewu czy jak?

Opublikowano

Polecam od siebie futsms.com zamówienia realizowane w 5minut.

Mógłby mi ktoś napisać czy coinsy fifa world(100k za 3zł z groszami) są sprawdzone i bezpieczne?-nie mam czasu ani ochoty na trainer jak coś :).Oraz jak to przebiega?Dane zawodnika i mój klub podaje w tytule przelewu czy jak?

Tak.

Większe stron z coinsami do FIFA World oferuje takie ceny.

Po dokonaniu wpłaty podaje się nazwę swojego klubu, nazwę gracza oraz jego dane z karty.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ta strona sponsorowała nagrody tutaj w konkursie kiedyś.

Pytanie w którym bo pamiętam, że jeden sponsor się nie wywiązał .

Jednak znalazłem ciekawszą ofertę na All ;)

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Odradzam coinsy na e-fifacoins24.pl. Po prostu oszuści ;) Zamówiłem coinsy u nich przez sms, pisałem kiedy je dostanę na gg i fb, napisali, że do 24h, minęła 24h i gdy chciałem napisać na FB-zostałem zablokowany. To samo na gg, gdy napisałem z innego konta zapytali "kiedy zostało zamówione i przez co płatność" gdy odpowiedziałem momentalnie włączyli "niedostępny" i na tym się skończyło. Tak więc odradzam zamawiać u nich coinsy.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...