Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak i Move na czerwono pod "A" (coś z orb walkingu związane)

Renshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Na starym komputerze kiedyś bawiłem się ustawieniami i całkiem przypadkowo ustawiło mi się tak, że gdy klikałem przycisk "A" to postać ruszała się tam gdzie chce, a jeśli to był wróg/przeciwny minion to go atakowało, zaś gdy klikałem "A" w drugą stronę to postać odchodziła. Kombinowałem z tym pół godziny, szukałem tutaj i na yt i niestety nie znalazłem.

Bardziej zrozumiale: "A" wyświetla się na czerwono/pomarańczowo (zależy czy colorblind mode jest włączony) i pod tym mam move oraz attack. Teraz ustawiłem tak samo, ale niestety, gdy bije jakiegoś mobka, to postać nie chce odejść i nie ruszy się dopóki wszystkich nie zabije. Jeśli zabije jednego, to zabija następne i jeśli zabije wszystkie to dopiero odchodzi tam, gdzie chce (po klinięciu "A"). Prosiłbym o pomoc, ponieważ bardzo się przyzwyczaiłem do takiego trybu gry, a teraz nic nie umiem zrobić...

Poleci reputacja, pozdrawiam!

Prosiłbym tylko o jakiegoś ss'a jak to powinno wyglądać w "Player Movement" i ewentualnie w innych opcjach (albo po prostu napisane wyraźnie i czytalnie :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...