Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds - przerobiony config

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mogl by ktos przerobic mi config.yml pluginu FunnyGuilds tak aby bylo to pod serwer pvp tzn. Brak cuba, Brak powiekszania, brak stworzenia klocka po zalozeniu gildii, brak podbijanie gildii, wygasanie i powiadomienia o wejsciu na teren. jezeli ktos to wykona dostanie limit lajków. Dzieki:)

Opublikowano

Nie da się tak bez cuboidów, musiałbyś dostać od dzikoysk source code i dać to jakiemuś programiście, aby napisał to :)

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

Jedynie możesz edytować kod FunnyGuilds... Ale ja polecam napisać własny system ;) Bo bez cuboidów i tych innych rzeczy to już nic prawie nie zostaje ;)

PS: Jeśli chcesz mieć sam ranking graczy i TAB to zablokuj komendy w funnyguilds :)

• 2 lata później...
Opublikowano

I jak sobie poradziłeś? (PUZYNO XD)

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Ehh, da sie bez cuboidów bo ja taki config posiadam, jak ktoś jeszcze chce owy config to pw, spróbuje znaleźć to w pliczkach :)

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

• Biter. zmienił(a) tytuł na FunnyGuilds - przerobiony config

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...