Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge a przerwy w grze.

Tutka0155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po pół rocznej przerwie w grze skradziono mi konto [80 lvl BM z EQ] w raz z e-mailem .

Email odzyskałem  poprzez telefon i podanie informacji (interia.pl)

Przy próbie odzyskania konta Gameforge mi napisało że upłyną czas logowania i nie są w  stanie mi pomóc  ....

Po prostu mieli mnie w d***e !

Co mam zrobić? Policja tu pomoże? 

p.s szkoda mi czasu jaki poświęciłem i pln bo trochę się isowało.

1jpg_wxqhrxn.jpg

2jpg_wxqhrne.jpg

"sprawa została wyjaśniona"  Wyjaśniona? Chyba k***a jednostronnie j****y leniwcu.

Opublikowano

8.4 ‪Gameforge‬ ma prawo w przypadku zaistnienia uzasadnionych przesłanek (np. w przypadku kont użytkownika bez członkostwa podczas dłuższej nieaktywności) usunąć konto użytkownika. Podstawy prawne oraz warunki do usunięcia kont użytkowników zawarte są - jeżeli dostępne - w regulaminie gry online. Ponadto ‪Gameforge‬ ma prawo usunąć konta użytkowników wedle własnego uznania pod koniec okresu obowiązywania niniejszej umowy.

Najpierw czytaj regulamin, kolejno załóż konto. Więc na jaką policję Ty chcesz iść, ośmieszyć się, że nie wiesz co podpisujesz?

Konto nie było aktywne przez 6 miesięcy, to przy konserwacji zostało usunięte. I bardzo dobrze, bo zaśmiecało tylko bazę.

Jest to standardowa procedura stosowana od 2008 roku.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Najpierw czytaj regulamin, kolejno załóż konto. Więc na jaką policję Ty chcesz iść, ośmieszyć się, że nie wiesz co podpisujesz?

Konto nie było aktywne przez 6 miesięcy, to przy konserwacji zostało usunięte. I bardzo dobrze, bo zaśmiecało tylko bazę.

Na koncie grał kolega jeszcze z miesiąc temu więc wątpie że zostało usunięte.

Opublikowano

Na koncie grał kolega jeszcze z miesiąc temu więc wątpie że zostało usunięte.

To ktoś Ci ukradł konto a kolega logował się na nie miesiąc temu ? czegoś nie rozumiem ? 

Opublikowano

Miałem podobnie... Najgorsze jest to, że znajomy który nie logował się przez 8 miesięcy z powodu wyjazdu za granicę bez problemu odzyskał jak konto ta wszystkie dane do niego a u mnie nie dość ze wyjechali z ryjem , to jeszcze z pretensjami że w ogóle raczyłem się odezwać o moje konto. JAk wysłałem info ze po 8 meisiącach odblokowali kumplowi - to mu je zbanowali. Taka jest polityka na PL. Policja itp - nic nie zrobisz.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jeżeli zaloguje się na stronce, to jest to równoznaczne z zalogowaniem do gry?

Chyba tak, ale nie jestem pewien.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jeżeli zaloguje się na stronce, to jest to równoznaczne z zalogowaniem do gry?

Nie, to są całkiem inne tabele w bazie i po logowaniach z gry usuwają konta.

50596142255057180250.png

Opublikowano

hmm dla beki wbilem sobie na szopa na ktorego nie zagladalem z rok i co konto aktywne wiec waptie by usuwali idz na policje walcz o swoje !!!!

Opublikowano

hmm dla beki wbilem sobie na szopa na ktorego nie zagladalem z rok i co konto aktywne wiec waptie by usuwali idz na policje walcz o swoje !!!!

Shop im nie wadzi widocznie w systemie, ale konto 80+ rzecz jasna wadzi. Mogła być taka sytuacja, że eq sprzedali. Nie żartuję sobie, mam znajomych to mówią jak jest na PL. Tam można zarobić za podstawowe eq grube tysiące. Lubią banować konta 90+ wtedy gracze płacą ogromne pieniądze za ich odbanowanie.

50596142255057180250.png

Opublikowano

wbiłem na konto z przed 4 lat i nie jest usunięte!

Takie bzdury tu pierdolicie że masakra.

Nie są bzdury tylko wszystko oparte jest regulaminem o.O ?

50596142255057180250.png

Opublikowano

MI koles ukradl postac poprzez oddzyskanie ze niby jemu ukradli MOJA postac. Co najsmieszniejsze w tych ich durnym supporcie gdy napisalem do nich odpisali ze nie da sie  teraz za ch.. oddzyskac poniewaz konto juz raz mialo uzyta opcje oddzykania....

u1lc.png
Opublikowano

Temat do zamknięcia. 

A wy nędzarze dalej wydawajcie pln'y na ta gierkę .

Mam k***a nadzieję że w przyszłości ktos to wykupi bo gameforge to JEDNA WIELKA PIERDOLONA ŚCIEMA DO ZARABIANIA KASY .

Opublikowano

Mysle ze nie odzyszkasz juz konta, mi tez kiedys przepadlo poniewaz nie gralem okolo rok i automatycznie stracilem wszystko co mialem.

Troche glupi maja ten regulamin, zupelnie inny niz w innych grach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...