Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KV-2 czy T-150?

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem KV-2

Podobny pancerz

Aż muszę się napić bo od tego suchara zaschło mi w gardlę  B)

KV-2 ma zdecydowanie gorszy pancerz!!!

Jeśli chcesz iść w arty to kv-2 bądż dla fanu ;)

T-150 jeśli chcesz iść w HT :P

Opublikowano

kv-2 ma słaby pancerz i jest bardziej zabawką niż czołgiem do gry. T-150 kieruje do IS-4, a kv-2 do arty. 

Opublikowano

Ja wziąłem t-150 i jest mi w niej dobrze.Zanim odblokujesz 105 mm zawsze masz derpa 122 mm i zawsze pociśniesz dmg nawet 8 a może i wyżej :D Ogólem kv-2 to raczej do zabawy jest i można pograć ale lepiej wybrać tetke 150

Opublikowano

Jedyna zaleta KV-2 to 152mm. Trzeba się dobrze zastanowić czy dasz radę ją ogarnąć + jest specyficzna, a takie T-150 ma mocne(ale normalne) działo + świetny pancerz.

Opublikowano

Kocham to jak ktoś każe iść w taką kupę jak T-150. Chyba nie graliście nim na stocku.
Idź najpierw w KV-2, odblokuj 107 mm i dopiero w T-150.

Opublikowano

Ale linia t-150 prowadzi do trudnego w graniu KV4 gdzie boczny pancerz jesst znacznie lepszy niż frontowy.

Linia trudna, ale jeśli lubi się HT to opłacalna :> 

Opublikowano

T-150 to porządna maszyna, polecam, nie pożałujesz :)) Niszczy wszystko­

Oby na pewno? Sport po nerwie ze 100mm wciąż daje większe możliwości niż T-150.

Nie rozumiem jak można porównywać starego (a nawet nowego) sporta do T-150 i do KW2 jeżeli to są zupełnie inne czołgi i trzeba nimi grać zupełnie inaczej.

Opublikowano

KV-2 to papier..... T-150 też ale dla nowych graczy mógłby być dobrym tankiem :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...