Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModPack - 1.8 - WikiPack 5 Alpha_1 - pierwsza wersja

wiki202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*
*
*
*
R
E
K
L
A
M
A
*
*
*
*

*

WikiPack 5 Alpha_1

Paczka jest na wersję 1.8,

posiada 24 mody.

ModPack jest w wersji Alpha, gdyż

jeszcze dużo modów nie wyszło na wersję 1.8,

paczka będzie często aktualizowana.

POBIERZ:

Instalator -  Kliknij

Instalacja Ręczna - Kliknij

LISTA MODÓW:

Backpack - Eydamos

Baubles - Azanor

BetterLeather - tattyseal

BetterTitleScreen - amadornes

BisonMod - Paraphanalien

CodeChickenCore - chicken_bones

CyanosWonderfulWands - DrCyano

DamageIndicators - rich1051414

DynamicLights - AtomicStryker

ExtraFood - JGSB

InfernalMobs - AtomicStryker

InventoryTweaks - Kobata

IronChest - cpw

LotsOMobs - TheLarsinator

LuckyBlock - PlayerInDistress

MrCrayfishFurnitureMod - Mr_Crayfish

MoreVillagesBioms - MG001Maya

NetherEye - autor nieznany (admin)

NotEnoughItems - chicken_bones

OptiFine - sp614x

Ruins - AtomicStryker

SecurityCraft - Geforce

UpdateChecker - AtomicStryker

VoxelMap - MamiyaOtaru

SKAN:

Instalator - Kliknij

Instalacja Ręczna -  Kliknij

CHANGELOG:

Wersja 5 0.0.1:
- Wydano paczkę na wersję 1.8 

4588ebf0785192e1602a3f06f484fd13.jpg

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Planujesz dodać tą paczkę do technik platform? Jeśli tak to chętnie wypróbuje :)

Tak planuje  :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Czesc.

Paczka calkiem niezla obecnie prowadze projekt w stylu Sredniowiecznym i jest w niej kilka przydatnych rzeczy :)

mam problem ze skrzynka na listy, nie moge jej zniszczyc. jest na to jakas rada ?

Paczke polecam.

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Czesc.

Paczka calkiem niezla obecnie prowadze projekt w stylu Sredniowiecznym i jest w niej kilka przydatnych rzeczy :)

mam problem ze skrzynka na listy, nie moge jej zniszczyc. jest na to jakas rada ?

Paczke polecam.

Na ten błąd nie znam odp... (jako twórca paczki modów), Ale możesz ją zniszczyć przez WorldEdita (Mod albo Plugin)... Ja tak robić musiałem ;/ Pozdrawiam.

@topic

Paczka nawet, nawet... Miałem zamiar najpierw zrobić CortezPacka na wersje 1.8 właśnie ale za mało modów wtedy było xD Daje paczce 7.5/10

Pozdrawiam.

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...