Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrola telefonu przez komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest jakiś program na pc abym mógł kontrolować swój uszkodzony telefon (dotyk nie dziala) poprzez podłączenie kablem USB telefon do pc?

Chodzi mi o coś ala taką appke że podłączamy sie do jednej sieci WI-FI i jak połączymy tym programem swoje konta to można kontrolować PC z TELEFONU/TABLETU.

Opublikowano

Podłącz myszkę przez Micro USB :p

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Podłącz myszkę przez Micro USB :p

mi się wydaje że on chcę obsługiwać telefon z poziomu komputera

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKorean Smurf

Czyli musze to też mieć na telefonie? ;/

Wlasnie w tym problem że w telefonie dotyk nie dziala i nie da sie w żaden sposób nic zrobić. ;/

Jest jakiś kabel czy jakieś urządzenie które pozwala na taką kontrole?

Opublikowano

wyraźnie napisano żebyś podłączył myszkę przez OTG  

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiem że samsung ma taką aplikacje jak SideSync 3.0 | Tylko nie wiem jakie masz urządzenie ... Wtedy można sterować na komputerze telefonem przez Wi-Fi.

Opublikowano

ludzie zacznijcie myśleć w końcu ! on nic nie zrobi w telefonie bo nie ma nawet takiej możliwości skoro digitizer rozwalony ! 

po cholerę mu jakiekolwiek aplikacje skoro ich nawet nie uruchomi !

jak  podłączy myszkę/klawiaturę  działać wszystko będzie normalnie tak jak na sprawnym telefonie tylko bez dotyku 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ludzie zacznijcie myśleć w końcu ! on nic nie zrobi w telefonie bo nie ma nawet takiej możliwości skoro digitizer rozwalony ! 

po cholerę mu jakiekolwiek aplikacje skoro ich nawet nie uruchomi !

jak  podłączy myszkę/klawiaturę  działać wszystko będzie normalnie tak jak na sprawnym telefonie tylko bez dotyku 

Ten model akurat nie, bo sam próbowałem.

Opublikowano

co ty nie powiesz, miałem kiedyś  LWW i działała myszka, tak samio i klawiatura przez OTG

@down 

właśnie to usiłuje powiedzieć a nie wszyscy to rozumieją 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Witam, jest jakiś program na pc abym mógł kontrolować swój uszkodzony telefon (dotyk nie dziala) poprzez podłączenie kablem USB telefon do pc?

Chodzi mi o coś ala taką appke że podłączamy sie do jednej sieci WI-FI i jak połączymy tym programem swoje konta to można kontrolować PC z TELEFONU/TABLETU.

Jest aplikacja o nazwie AriDroid, która pozwala na kontrolowanie telefonu za pomocą komputera. Nie wiem tylko, czy uda ci się ją zainstalować bez działającego ekranu dotykowego.

Opublikowano

Jest aplikacja o nazwie AriDroid, która pozwala na kontrolowanie telefonu za pomocą komputera. Nie wiem tylko, czy uda ci się ją zainstalować bez działającego ekranu dotykowego.

Jeszcze trzeba skonfigurować, raczej mu się nie uda.

Dlaczego nie podłączysz tej myszki?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Refresh i wielkie dzięki, działa.

Mam tylko pytanie czy da sie to na zwykłej myszcze przewodowej zrobić? Bo niestety mi moja stara bezprzewodowa myszka służyła już długo i nie  za dobrze działa.

I jak właczyc klawiature do pisania? Klikam myszką i nie chce sie klawiatura wyświetlić.

Da sie jakoś zrobić to przez teamviewer? Zainstalowałem i pc moge kontrolować ale nie moge kontrolowac telefonu przez pc.

Opublikowano

Wystarczy ze bedziesz podpięty do neta wchodzisz do sklepu google (na pc) logujesz sie na konto google to samo co w fonie i przy instalacji zapyta cie o niego.

0e7846ef7f.gif

Opublikowano

WireShark.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...