Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko co wypisałeś nie działa ;*

Nigdy nie byłeś biedaku nawet w posiadaniu tego,więc po co się odzywać? Wszystko jak najbardziej działa,Riot nie zfiksował nic z Tych rzeczy,bo po prostu nie ma o nich pojęcia. Jedyne o czym może wiedzieć to o shop exploicie,bo się bawili i znanych streamerów przenosili xD  <reddit

Opublikowano

wszystko co wypisałeś nie działa ;*

Ale skąd wiesz? Po prostu się tego nie udostępnia, a uwierz, da się takie coś zrobić ;)

Opublikowano

Shop exploit nie był poprzez bola/l# a poprzez przeglądarkę. Fov działał przed patchem 4.21, ward exploit coś też śmigał ponoć a reszta nie wiem.

579571423327107377857.png

Budowniczy
Opublikowano

Shop exploit,ward exploit,FoV exploit, zamiana RP na IP (kupujesz rzeczy RP za IP) i jeszcze dużo więcej:)

Udowodnij mały kłamco j****y nic z tego nie działa.

Opublikowano

Shop exploit nie był poprzez bola/l# a poprzez przeglądarkę. Fov działał przed patchem 4.21, ward exploit coś też śmigał ponoć a reszta nie wiem.

Przecież każdy wtajemniczony i potrafiący logicznie myśleć,domyśliłby się shop exploit działa przez przeglądarke. FoV dziala nadal,wyszła jego nowa wersja,a pomysł powstał z błędu z pakietami z 5.1 patcha. Ward exploit jak i cała reszt,dziala znakomicie:)

Polecam strasznie Legendary Client,ale tylko z opcją 'Dev' (Kluczyk do odblokowania deva PW zainteresowani) posiada on tyle exploitów że to głowa mała,a puplarny soloQ w pięciu wygląda przy nich na prawdę słabo xD

Udowodnij mały kłamco j****y nic z tego nie działa.

Nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać,wtajemniczeni wiedzą,mają i korzystają. Ktoś chce również - PW działa cały czas.

'mały kłamco jeban**' Cóż to za składania wyrazów? Nie powinno być 'TY mały jeba** kłamco',zapomiałeś/aś o zwrocie grzecznościowym nawet. I jestem pewien,że z całą obsadą znajomych z gimnazjum,nie odważył byś się do mnie nawet podejść xD

Opublikowano

Przecież każdy wtajemniczony i potrafiący logicznie myśleć,domyśliłby się shop exploit działa przez przeglądarke. FoV dziala nadal,wyszła jego nowa wersja,a pomysł powstał z błędu z pakietami z 5.1 patcha. Ward exploit jak i cała reszt,dziala znakomicie:)

Polecam strasznie Legendary Client,ale tylko z opcją 'Dev' (Kluczyk do odblokowania deva PW zainteresowani) posiada on tyle exploitów że to głowa mała,a puplarny soloQ w pięciu wygląda przy nich na prawdę słabo xD

Nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać,wtajemniczeni wiedzą,mają i korzystają. Ktoś chce również - PW działa cały czas.

'mały kłamco jeban**' Cóż to za składania wyrazów? Nie powinno być 'TY mały jeba** kłamco',zapomiałeś/aś o zwrocie grzecznościowym nawet. I jestem pewien,że z całą obsadą znajomych z gimnazjum,nie odważył byś się do mnie nawet podejść xD

Kluczyk sprzedajesz? Serio? XDDDDDDDDDDDDDD

!~Dev  (coś takiego)

Kocham Renissance.

Opublikowano

Kluczyk sprzedajesz? Serio? XDDDDDDDDDDDDDD

!~Dev  (coś takiego)

Ye,popyt jest :D

Shop exploit,ward exploit,FoV exploit, zamiana RP na IP (kupujesz rzeczy RP za IP) i jeszcze dużo więcej: poda ktos linki do tego? i opisze jak to dziala

Nikt Ci nie poda linków,bo nie są ogólnie dostępne. Więcej PW.

Opublikowano

Exploity są ale jak nikt nie daje linków to tak jakby ich nie było :P

LC w dev daje tylko opcje SoloQ w 5 nic więcej. Chyba że się mylę.

Głownie mi chodziło o exploity które wygrywają grę, typu Botrk :D

MEGUSTA

Opublikowano

LC w dev daje tylko opcje SoloQ w 5 nic więcej. Chyba że się mylę.

Nie,nie daje tylko opcji grania soloQ w piątkę. Ma on w sobie ukrytych bardzo dużo exploitów np. możesz sobie pisać z przeciwnikami na rankedzie,wziąć sobie wybranego przez nich champa lub zamienić swojego za ich i dużo innych,te są dosyć słabe w porównaniu z innymi.

Opublikowano

Zmiana RP na IP polega na wywołaniu żądania przez stronę.

Widzieliście ostatnio podczas Snowdown Showdown, że Malzahar, Seju i Ori (świąteczne skiny) był za 975 RP i 0 IP?

To właśnie o to chodzi, że taka cena istnieje, ale nie może być wywołana przez client LoL'a.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Zmiana RP na IP polega na wywołaniu żądania przez stronę.

Widzieliście ostatnio podczas Snowdown Showdown, że Malzahar, Seju i Ori (świąteczne skiny) był za 975 RP i 0 IP?

To właśnie o to chodzi, że taka cena istnieje, ale nie może być wywołana przez client LoL'a.

Mniej więcej to opisaleś,lecz za pomocą owego exploitu kupowanie skinów za IP jest możliwe. Nie tylko gra jest dziurawa,ale i sklep:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...