Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zajmuje LoL

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób więcej miejsca, niezależnie ile LoL zajmuje z czasem jego waga wzrośnie przez co gra nie będzie mogła się spatchować a Ty po prostu go nie uruchomisz.

Opublikowano

Nie wiem kiedy wy to pobieraliście, ale ja pobierałem w 2012 i  mam dwa foldery. Jeden to League Of Legends- 1,9GB drugi to Riot Games-11,1GB, więc... YOLO wygrałem i raczej bym się nie zdawał na moje foldery  :| 

Opublikowano
mi pisze ze 4,2 gb, choc wydawalo wczesniej zajmowal okolo 8 z tego co pamietam.

W jakiś patchach pisali, że niby stare pliki mają automatycznie się usunąć.

Mój ma około 5 GB.

Opublikowano

Topic: Mój obecnie ma 4,36GB. Wgrane są serwery EUN/EUW i jedna paczka językowa, angielska.­

To zawsze zależeć będzie od pewnej ilości czynników, takich jak np.:

- ilość pobranych wersji językowych

- ilość pobranych serwerów do gry

- ilość pobranych update'ów - w tym przypadków gra zapisuje poprzednie wersje samej siebie w przypadku gdyby Riot chciał z jakiegoś powodu zrobić roll-backa. Dokładne położenie folderu z plikami to '/RADS/projects'.

Możesz się pozbyć zbędnego balastu na dwa sposoby:

1. Bezpieczna -  Robisz uninstall gry oraz usuwasz pozostałe pliki ręcznie. Wtedy instalujesz na nowo.

2. Ryzykowna - Usuwasz następujące foldery:

/lol_game_client_en_gb

/lol_game_client_de_de

/lol_game_client_en_us

Chodzi tutaj o paczki językowe, mogą to być różne dla różnych regionów. Natomiast, mogą nadal pozostać jakieś nieużywane foldery.

Opublikowano

4,38 GB ... Tyle wykazuje mi waga łazienkowa! 

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...