Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to działa?

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Co kilka godzin dostaję zaproszenie do znajomych oraz PW w którym podany jest link. Gdy wejdziemy w ten link po kilku minutach znika nam cały ekwipunek. Teraz pytanie, jak to działa? Co trzeba zrobić i jak to zrobić aby zdobyć takiego screen shota i wysłać go komuś aby przekazało nam jego itemy? Chciałem to zrobić jednemu gościowi ode mnie który non stop mnie wku***a i przeszkadza. 

THP_1.jpg

Opublikowano

Chciałem to zrobić jednemu gościowi ode mnie który non stop mnie wku***a i przeszkadza. 

no kretyn XDDD

@topic czity nie da sie musisz kupic taki link

Opublikowano

Chciałem to zrobić jednemu gościowi ode mnie który non stop mnie wku***a i przeszkadza. 

no kretyn XDDD

@topic czity nie da sie musisz kupic taki link

Kupić to powinieneś sobie mózg -.-''

THP_1.jpg

Opublikowano

Na szczescie koniec z tym jebanym scamerstwem bo jest nowy system wymian i trzeba potwierdzac emailem.

no to mało wiesz bo stealer nadal działa i będzie działać pewnie i przez kolejne lata.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus sam jako stealer niestety nie dziala juz tak jak dzialal wczesniej, ale nadal dziala w bardzo efektywny sposob:> no ale teraz liczba osob majacych takie cacka impulsywnie spada wiec jest ok;]

hiFG4ZA.png

Legenda
Opublikowano

Działa, ale ofiara musi wyłączyć w ustawieniach, że nie trzeba potwierdzać wymiany przez emial.

Program nie jest za darmo bo masa debili jak większość tutaj chciałaby go za darmo i myśleli by, że pana boga za nogi złapali. Płacisz 15$ i masz na jedno konto, ale teraz trudno coś ukraść.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...