Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na nowe itemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy istnieje plugin, który dodaje nowe itemy do MC (oczywiście chodzi o bukkita)? Jeśli nie to czy istnieje plugin, który dodawałby np. diamentowy miecz z powiększonym dmg? Jeśli plugin na nowe itemy istnieje to prosiłbym o linka do niego lub do tego który dałby mi np. wyżej opisany miecz (daje like).

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

@ref @ up

Dzięki za ten CustomItems przyda mi się na pewno tylko zastanawia mnie czy nie ma czasem pluginu na nowe bronie wie może ktoś

76561198266836735.png

Opublikowano

@jacekssj

Chodzi Ci zapewne o itemy z teksturkami, na bukkit, spigot nie ma. Możesz zawsze np. zablokować crafting jakiegoś przedmiotu, nadać mu moce w CustomItems i zrobić resource pack ze zmienioną teksturką.

Ja zablokowałem drop płyt z creepera i mam 11 przedmiotów do podmianki :) a płyt i tak prawie nikt nie używa.

Opublikowano

@jacekssj

Chodzi Ci zapewne o itemy z teksturkami, na bukkit, spigot nie ma. Możesz zawsze np. zablokować crafting jakiegoś przedmiotu, nadać mu moce w CustomItems i zrobić resource pack ze zmienioną teksturką.

Ja zablokowałem drop płyt z creepera i mam 11 przedmiotów do podmianki :) a płyt i tak prawie nikt nie używa.

w sumię o takim rozwiązaniu nie pomyślałem,dzięki

Proszę :D

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/item-lore-stats/

Plugin dobry używam go ciągle :D

Możesz zrobić pełno rodzaji broni zbroi

Masz np 2 diamentowe miecze jeden to np miecz wojownika +10 dmg a drugi włócznia +30 dmg

a jeśli chodzi o ten plugin to sprawdzę i pewne będę też go używał

@Edit

Proszę :D

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/item-lore-stats/

Plugin dobry używam go ciągle :D

Możesz zrobić pełno rodzaji broni zbroi

Masz np 2 diamentowe miecze jeden to np miecz wojownika +10 dmg a drugi włócznia +30 dmg

a nie wiecie czasem czy do tego pluginu nie dałoby się napisać jakiegoś dodatkowego, który np. dodawałby losowe atrybuty z listy z losowymi wartościami do przedmiotu za pomocą użytego jakiegoś mało używanego przedmiotu z inną teksturą (lol nie wiem czy zrozumiecie xD

76561198266836735.png

Opublikowano

Napisać by się dało, tylko wątpię żeby ktoś Ci się tego podjął, przynajmniej nie za darmo.

ok jeśli nie byłoby to drogie to myślę że poszukałbym na tym forum takiego kogoś, co by się tego podjął

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...