Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam donatora, który mógłby wysłać mi linka na rejestracje do L#. Ogólnie używałem Bola za free, ale ostatnio znudził mi się ponieważ jest mało skryptów i mało opcji a do tego jeszcze nie działa i czekam na aktualizację. Usłyszałem o L# ponoć fajne opcje itp. próbowałem  się zarejestrowaćarrow-10x10.png, ale nie dało rady więc zacząłem szukać po necie. Dowiedziałem się że musi być donator, który wyśle linka. I stąd nasuwa się pytanko

Czy jakiś donator może mi przesłać linka? Byłbym bardzo wdzięczny. :rolleyes:

Opublikowano

Można grać bez rejestracji, poczytaj na forum :) Zresztą jakis czas temu rejestracja była możliwa za free da każdego ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Znalazłem stronę, na której ponoć mogę się za free stworzyć konto. Tylko mały problem. Jak brzmi odpowiedź na pytanie:

What game are we playing? Answer is: l_l (replace _ with o)
Z mojego skromnego angielskiego przetłumaczyłem:
Jaką grę gramy? Odpowiedź brzmi l_l (zamień _ z o)
Jednak żadna moja odpowiedź nie była poprawna.
Ktoś powie? Byłbym wdzięczny.
Opublikowano

Jeżeli nie umiesz przetłumaczyć poprawnie "What game are we playing" to nie wiem kolego, gdzie byłeś w podstawówce, chyba, że nadal w niej jesteś, a z tego co mi się wydaję to forum jest od 13 lat :) Wracając do tematu, żadna Bóg wie jaka strona do zakładania kont do gier(nie mam pojęcia skąd można takie coś wynaleźć) nie założy Ci konta na forum joduski, totalny blef, pozdrawiam.

Opublikowano

1. 13 lat to możesz mieć ty kolego ja mam 17 więc se pisz co chcesz a ja mam cię gdzieś.

2. Angielski może mnie nie interesuje?

3. Jak napisałem jestem słaby z angielskiego.

4. Więc jeżeli masz pisać takie posty to lepiej nie pisz wcale.

Opublikowano

Człowieku ja nie wiem czy ty nie rozumiesz pytania czy czego... Jak napisałeś " Z mojego skromnego angielskiego przetłumaczyłem:

Jaką grę gramy? Odpowiedź brzmi l_l (zamień _ z o "  To znaczy że nie rozumiesz nawet po polsku...

Odpowiedź to: lol

NWM czy trollujesz czy coś takiego ale nie wydaję mi się że masz 17 lat...

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...