Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gotowy plik permissions

Gość HelperOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym, by ktoś dał mi plik z permissions.yml, do mojego serwera, by były różne uprawnienia i grupy graczy takie jak: gracz, kitmod, moderator, Admin, Właściciel. Moje mody to: Jobs, AntiCreeper,aAntiSpam,WorldEdit,AntiCheat,CombatLog,ColoredSings,ClickWarp,ColoredTags(coś świeci na czerwono pod komendą/pl), PermissionsEx, MyHome, SimpleClans, WorldGuard, ClearChat, Essentials, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, OtherDrops, EssentialsChat, ColorMe, EssentialsAntiBuild, AuthMe. Chciałbym uzyskać plik w szybkim czasie. :D Ten kto pomoże i da permissions, zadziała i będzie się podobało, to mogę dać mu rangę z powyżej wymienionych. Nie chce takiego czegoś, że gracz nie może /spawn, ale może używać moda WorldGuard lub ClearChat.

Chciałbym też rangę gracz, ale żeby miał dostęp do fly, odpłatnie. Zwykły gracz musi mieć uprawnienia do zakładania gild

Opublikowano

Po pierwsze to nie są mody tylko pluginy. Po drugie jeśli nie potrafisz napisać permisji nawet nie bierz się za robienie serwera, daj sobie z nim spokój. Jeśli bardzo zależy ci na własnym serwerze pobierz gotową paczkę pluginów z internetu wgraj i po sprawie :D

Opublikowano

Na twoim miejscu poszukałbym technika. On może skonfigurować pliki za Ciebie. Z tego co widzę słabo się znasz na tym.

yP8u02L.png
Opublikowano

Robiłem permission, ale coś nie działa

Nie wiem dokładnie jakie masz wymagania i czego oczekujesz z uprawnień.

Podaj to co zrobiłeś i Ci nie działa. Pewnie jakieś literówki albo coś w ten deseń.

Możliwe, że po prostu wgrałeś to do config.yml zamiast permissions.yml - wiele ludzi to robi.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie wiem dokładnie jakie masz wymagania i czego oczekujesz z uprawnień.

Podaj to co zrobiłeś i Ci nie działa. Pewnie jakieś literówki albo coś w ten deseń.

Możliwe, że po prostu wgrałeś to do config.yml zamiast permissions.yml - wiele ludzi to robi.

Wgrałem do permissions.yml i zrobiłem taką rangę, która nie działa, a powinna być dawana wszystkim:

groups:

Gracz:

default: true

prefix: '&7Gracz'

permissions:

- modifyworld.*

- essentials.spawn

- essentials.home

- essentials.sethome

PS-CO to modifyworld.*? Edytowanie świata, budowanie?

Próbowałem tylko to, może później, kiedy będzie działać to zrobię inne rangi, kiedy pisze /pl ColorTags pisze na czerwono, nie mam uprawnień do komend /pex i podobnych, tylko wpisuje przez konsole

Opublikowano

groups:
Default:
options:
default: true
permissions: 

- jakiestamuprawnienie

serio az tak trudno zajrzec na strone autora ?

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...