Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiadomienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę sobie na kompie normalnie z kimś na FB czy GG, po kilku dniach odpalam neta na fonie i nagle zaczynają wszystkie wiadomości po kolei (które pisałem na komputerze) przychodzić w powiadomieniach na telefon. Da rade jakoś to off? Jest to trochę wkurzające jak chce zrobić jakąś szybką akcję na telefonie, ale nie da się, bo przez 5 minut przychodzą stare powiadomienia.

ps.

wyłączyłem i włączyłem + usunąłem system32

Opublikowano

Wystarczy,  że wyłączysz powiadomienia na gg i fb. Ale jak siedzisz np. wieczorem na telefonie, i ktoś twoje zdjęcie skomentuje czy cie oznaczy czy coś, to nie dostaniesz powiadomienia. Będziesz musiał wejść w aplikacje facebooka i tak bedzie powiadomienie.

Opublikowano

Facebook to jeszcze spoko, komentarze mało mnie obchodzą, ale jeśli to wyłączę w messengerze to chyba nie będę widział jak ktoś do mnie pisze?­

Opublikowano

Facebook to jeszcze spoko, komentarze mało mnie obchodzą, ale jeśli to wyłączę w messengerze to chyba nie będę widział jak ktoś do mnie pisze?­

Możesz ustawić wyciszenie powiadomień na konkretną konfę...

#teams4bal

Opublikowano

Możesz ustawić wyciszenie powiadomień na konkretną konfę...

Nie o to chodzi. Czytaj ze zrozumieniem.

­

Opublikowano

Jaki masz telefon + ROM.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...