Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział MMORPG Elder Scrolls Online

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym by pojawił się w końcu dział dla gry Elder Scrolls Online ponieważ bardzo mi się podoba i nie trzeba od tego miesiąca już płacić abonamentu więc coraz większa rzesza ludzi chciało by mieć osobny dział dla tej gry. Jak dla mnie świetna alternatywa na grę w MMORPG nie trzeba co chwile płacić abonamentu w WoWie lub też grać z cheaterami w Metinie. Do gry można dodać masę modów czy to upiększających graficznie czy poprawiających i polepszających rozgrywkę (tylko w stopniu wizualnym) przy czym dalej gramy w grę multiplayer. Obecnie grę można kupić już za 75zł i serdecznie zapraszam do gry 

I do zrobienia nowego działu

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Z tego co patrzyłem, to gra wygląda nieźle, ale nie widać nią zainteresowania na forum. Neutralny. 

Nie widać zainteresowania bo nie ma działu, czyli 80% mniej zainteresowania nią na mpc.

Ja byłbym skłonny dać tej grze szansę. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jestem na tak, gra fajnie wygląda, za niedługo ma być za darmo z mikropłatnościami. 

Opublikowano

Jestem na tak, gra fajnie wygląda, za niedługo ma być za darmo z mikropłatnościami. 

Ale to nie prędzej niż za rok. na razie od tego miesiąca rezygnują z abonamentu a w czerwcu dochodzi wersja na newgen. xboxa i plejki.

Opublikowano

Ale to nie prędzej niż za rok. na razie od tego miesiąca rezygnują z abonamentu a w czerwcu dochodzi wersja na newgen. xboxa i plejki.

Mam info od zaufanego źródła że ściągają abonament w marcu.

Opublikowano

Mam info od zaufanego źródła że ściągają abonament w marcu.

No to mówie chodziło mi o to że jak się kupuje TESO to ma się 30 dni od razu razem z samą grą czyli tak na prawde od teraz nie trzeba jak ktoś kupi teraz.  B)

Ale radze się pośpieszyć z zakupem max do początku marca bo podobną będą podwyżki cen teraz to zaledwie 80-90zł ja kupiłem w sobotę i zapłaciłem 76zł więc już widać że cena idzie w góre. dokładna data zdjęcia abonamentu to 17 marzec.

Opublikowano

Nie jestem przekonany czy potrzebny, bo gdyby ludzie chcieli to by pisali w tamtym poddziale w grach RPG. Ale może się mylę i warto sprawdzić.

I to może dlatego, że trzeba było płacić.

Ja uważam, że można dodać - Tak.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Z tego co patrzyłem, to gra wygląda nieźle, ale nie widać nią zainteresowania na forum. Neutralny. 

nie widać bo ludzie o niej nie wiedzą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...