Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę członkiem administracji forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

70694895071777500097.gif

Cześć,

Nazywam się Radosław.

Uczęszczam do pierwszej klasy Technikum Urządzeń Sanitarnych w Łodzi.

Od około 2008 roku interesuje się webmasteringiem w skryptach IP.Board, oraz MyBB. Moje początki zaczęły się na skrypcie MyBB i przez okres około 2 lat bawiłem się tylko i wyłącznie z tym skryptem. Za poradą mojego dobrego znajomego zacząłem zabawę ze skryptem IP.Board i aż do dziś żyję z nim w zgodzie.

Mój staż liczę od 2009 roku, gdyż dopiero wtedy zacząłem coś rozumować w skryptach, oraz kodach. Zarówno z MyBB jak i IP.Board radzę sobie świetnie bez żadnych problemów.

Jestem osobą godną zaufania, spokojną i zawziętą. Jeżeli coś zostanie mi zlecone muszę to zrobić perfekcyjnie.

Posiadam komunikator głosowy jakim jest TeamSpeak, więc formy komunikacji ze mną są bardzo łatwe.

Ostatnimi czasy wraz z użytkownikiem @Lothos zawarliśmy współpracę i wspólnie stworzyliśmy projekt G-M.

24228458678640817994.gif

Oferuję pełne prace administracyjne, administracyjno-techniczne, oraz moderacyjne na forach internetowych.

Mój staż ze skryptami (MyBB/IP.Board) to blisko 7 lat.

Po dość przebiegłym stażu mogę zaoferować:

- instalacja forum,

- konfiguracja,

- wgrywanie pluginów, hooków, aplikacji - konfiguracja,

- modyfikacja stylów (za zgodą autorów),

- modyfikacja pluginów (za zgodą autorów),

- profesjonalna administracja/moderacja forum,

- spolszczenia hooków, aplikacji, stylów,

- organizacja pomysłowych event'ów na forum,

- konfiguracja plików ftp,

- stałą współpracę,

- stabilny, szybki kontakt.

80943265543661128103.gif

Szczerze powiedziawszy mógłbym wymieniać wiele for, na których pełniłem funkcję, aczkolwiek one już nie istnieją.

Forum-Metin5 (board-metin5.pl) = Moderator

Forum-Metin5 (board-metin5.pl) = Globalny Moderator

Forum-Sportowe (sport-forum.xaa.pl) = Administrator / Technik

Forum-Graficzne (grafika24h.pl) = Administrator / Technik

Forum-Ogólne (general-forum.pl) = Moderator

Forum-Webmasterkie (webadmin.pl) = Moderator

oraz kilka moich mniejszych for, które były bez rezultatu, aczkolwiek nauczyły mnie bardzo dużo.

89607391487685082233.gif

GG: 51700855

E-Mail: kriss.xhakier@o2.pl

TS: (podam na pw)

PW: Prywatna Wiadomość MPC

­

Opublikowano

Oferta całkiem ładnie i przejrzyście rozbudowana.

Na chwilę obecną mogę polecić ty ofensywny hakierze :D

Opublikowano

co tu dużo gadać, nie odopwiedzialny gość . nie wziąłem go do teamu, to napisał bajki że dał mi kase na reklame i go wychujałem :) szkoda gadać, jeśli chcesz napisac ze to co mówie jest nie prawdą, to pokaż .pdf jakiegos przelewu do mnie ;)

Opublikowano

co tu dużo gadać, nie odopwiedzialny gość . nie wziąłem go do teamu, to napisał bajki że dał mi kase na reklame i go wychujałem :) szkoda gadać, jeśli chcesz napisac ze to co mówie jest nie prawdą, to pokaż .pdf jakiegos przelewu do mnie ;)

Bardzo serdecznie pozdrawiam.

Ps. Jeżeli wykupię reklamę Twojego badziewia SpotlineMT2 ejkej TriviaMT2 to dostanę GM?

Pozdrawiam rozumnych: http://iv.pl/images/08735618057106858127.png

No tak i serwer nie jest kopią SpotlineMT2, ani ItemShop, ani nic.. http://iv.pl/images/02873185623529929607.png

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...