Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

. Administracja w ogóle nie pomocna  (z resztą, nie wiem jak reszta z administracji, ale wydaje mi się, że przynajmniej jedna osoba ma około 10 lat, sądząc po zachowaniu). A po wejściu na serwer zmienia się mój skin na jakiś ochydny skin kobiety (oczywiście mam premium). Więc. NIE POLECAM

Opublikowano

Administracja pomaga wszystkim graczom, tylko nie odpowiada na głupie pytania bo trudno jest odpowiadać na pytania 150 graczy. Serwer nie ma nic do rzeczy ze twój pseudo skin się zmienia, jak grasz pewnie na jakimś życzu premium to się nie dziwie. Administracja pomagała i zawsze będzie pomagać. Przedział wiekowy naszej administracji to 15-18 lat. I wiem kim jesteś pytałaś się mnie o tego skina a ja ci odpowiedziałem ze nie mam pojęcia, i jeszcze napisałem ze skinem się nie gra taka prawda co za różnica czy jesteś stivem czy kim innym i tak gra polega na tym samym.

@ref

Opublikowano

Mam minecraft premke więc mi tu nie gadaj głupot. Administracja zachowuje się jak dziesięciolatki. Dziękuje za uwagę. NIE POLECAM.

Opublikowano

Server nie godny polecenia, Administracji brak w momencie gdy graczy jest bardzo dużo, nikogo nie ma kto by mógł pilnować servera. Dodatkowo 2 tematy założone z reklamą :)

1326728565-U383707.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...