Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prozblem z Metin2mod na sg

majdixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Gram na serwerze metin2.sg, od początku używam kamer moda i odkąd zrobiłem konia bojowego pojawia się następujący problem, otóż gdy mam księgę przywołania konia w eq na pierwszej stronie i otworze ekwipunek metin natychmiast wyłącza się i pojawia się okienko z pytajnikami. Tak samo dzieje się gdy w eq mam np. kd szamana. Jak temu zaradzić, czy ma ktoś gotowego klienta pod metin2.sg na moda, próbowałem już kopiować piki pack itp. Wtedy albo mod wgl się nie uruchamia lub nie przynosi to efektów. Uciążliwe jest też to, że jeżeli mam na sobie kostium to nie widzę go i gdy jestem bez konia nie widzę postaci i nie mogę nią ruszyć (sura mężczyzna) natomiast gdy jestem na koniu mogę się poruszać ale widzę tylko miecz pod bojowcem. Proszę o pomoc 

Opublikowano

Odkąd zrobiłem bojowca (tydzień temu?), kostium kupiłem też w tych dniach i od tego momentu tak się męcze tzn. musze włączać moda jak mam już przywołanego konia i chować przywołanie do depo albo na buffa, a innych postaci w m1 które chodziły w kostiumach nie widzę od początku (są jakby w ziemi)

#w eq nie widzę też np autopotek, hełmów na 60lv 

Opublikowano

Zainstaluj od nowa gre, spatchuj ją i zainstaluj moda, a jeżeli to nie pomoże, no to myślę, że KaMeR w najbliższym czasie doda aktualizacje do moda.

Opublikowano

Zainstaluj od nowa gre, spatchuj ją i zainstaluj moda, a jeżeli to nie pomoże, no to myślę, że KaMeR w najbliższym czasie doda aktualizacje do moda.

Właśnie patchowałem klienta, wgrałem moda od nowa, już nie wywala i widzę te itemki ale wszystkie postacie są w ziemi i nie moge się ruszać nawet na koniu.

Dzięki za pomoc, czekam na update od KaMeR'a

# Naprawiłem, jeżeli ktoś miał podobny problem to. Instalujemy klienta metin2.pl, patchujemy go, następnie wgrywamy najnowszego moda do metin2.sg, kopiujemy zawartość folderu pack z klienta meti2.sg i odpalamy moda.

Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...