Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewidzialny Zombie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

A więc gram sobie dzisiaj w Zombie.

Zabiłem 1 i zobaczyłem coś takiego :

beztytuunny.jpg

NIEWIDZIALNY ZOMBIE

a zabieralo ci coś HP ?? czy nie bo widać że masz 100 HP

Ps: zapraszam do klanu dopiero założony

PL.Sc0rpi0ns.PL

napisz na CA to pogadamy mój nick xX_Bober_xX

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mod to nie jest, bo on nie może zwodować twojej gry.

To musi być hack. Nie wiem czy na VIP hacku nie ma że opcji że stajesz się niewidzialny.

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Eh... drodzy koledzy... to jest bug.. czesto sie widuje takie jak ty to napisales " niewidzialne zombi" to jest tylko pamiatka bo padnietym zombiaku ktorego ktos ubil :D czasem oczy zostaja jak ubijesz go ;]

PEACE

Opublikowano

Ja mam czasem takiego buga, że jak się troszkę spóźnię na rundkę na S&D albo ELI. PRO

I widzę jakiegoś gościa na kill camie, a nad nim widzę moją broń ułożoną w pozycji leżoncej skierowaną na tego gościa :lol:.

Ale takiego buga nie widziałem. Jak to jest chyba hack. Są takie że jesteś niewidzialny (chyba).

Coś kojarzę z YouTube. Ale na YouTube wstawiają głownie Elimination, więc nie wiem co do tego typu gry jak by to wyglądało.

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

z S&D i eli pro tez tak mam z ta bronia. I TO NIE JEST HACK... to jest bug 100%. oczy czasem zostaja jak dedniesz zombie.

PEACE

Opublikowano

Pisałem że z tą bronią to jest Bug. Ale z tymi oczami zombi się nie spodlałem.

Opublikowano

100% bug bo w zadnym działającym vipie nie ma takiej funkcji a pozatym gdyby był niewidzialny to nie zobaczyłbys oczu..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...