Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konta League of Legends Silver V i Platyna IV oraz konto DarkOrbit

Oryginalnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy, opis rzeczy: Konta league of legends , 

Platyna IV z 75 postaciami i 6 stron run , 8 skinów, Piekielny Nasus, Pop-star Ahri, Czarodziejka Lux, Faraon Amumu ,  Katarina z najwyższego dowództwa, Bandytka Sivir, Śnieżna Nidalee,  Wzmocniony Singed, do tego nagrody za 3 i 4 sezon , platynowa ramka, wardy, + kupiony ward święta księżyca, konto nie banowane nigdy. Wszelkie screeny mogę pokazać osobom zainteresowanym na pw

Silver V 60 postaci , 4 strony run , konto od 2 sezonu , wiele unikatowych ikonek, skiny to : Hextech Sion, Nawiedzony Maokai, Świetlisty Varus, Vladimir Złodziej Dusz, Rammus Ninja

Konto DarkOrbit:

Serwer PL1

Stara FE, 1 design Havoc, do tego 2 hale Goliath i Vega, do goliatha design Diminisher i Venom.

Metoda kontaktu: PW Forum

Oczekiwan:oferowana cena:

Konto w platynie: 70/80 zł PSC, Silver V 30 zł PSC i DarkOrbit 20zł PSC
Zdjęcia/inne informacje: Wszelkie zdjęcia moge pokazać osobom zainteresowanym na PW

Opublikowano

To zależy , w cs:go jaka ranga ? Jakieś skiny na koncie ? Jakie gry poza tym ? I czy może masz jeszcze klucze do tych gier, bo już kupowałem konta na steam, a steam blokuje i domaga się potwierdzenia że konto jest moją własnością m.in chce klucz jaki był użyty na tym koncie . Ale to już na PW wyślij żeby nie robić większego spamu w temacie, bo chyba i tak za często odświeżałem ;d 

Opublikowano

To zależy , w cs:go jaka ranga ? Jakieś skiny na koncie ? Jakie gry poza tym ? I czy może masz jeszcze klucze do tych gier, bo już kupowałem konta na steam, a steam blokuje i domaga się potwierdzenia że konto jest moją własnością m.in chce klucz jaki był użyty na tym koncie . Ale to już na PW wyślij żeby nie robić większego spamu w temacie, bo chyba i tak za często odświeżałem ;d 

możesz napisać gg lub skype gg :50125167 

Skype efnatic bo nie moge pw pisać nie wiem dlaczego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...