Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ekranem Metin2.

HarveyDent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z góry pisze, że nie wiem, czy umieściłem ten temat w odpowiednim dziale. Jeżeli nie, to proszę o przeniesienie.

Mam problem z ekranem gry. Mianowicie chodzi mi o to, że kiedy mam takie ustawienia w configu:

Blcc.jpg

To po odpaleniu clienta, ekran gry wygląda tak:

Clcc.png

Przy wszystkich innych rozdzielczościach z dopiskiem "32b" jest to samo. Widzę tylko część ekranu i jest to zawsze lewy, górny róg.

Pewnie teraz napiszecie "To ustaw sobie 1280x720, ale 16b"...

Już tak ustawiałem i muszę powiedzieć, że czcionki są strasznie poszarpane i nie czytelne, dlatego chciałbym zostać przy 32b.

Próbowałem również grać na 1280x720 32b na oknie, lecz utrudnia mi to nagrywanie (dwa czarne paski na dole i na górze)

Na początku myślałem, ze to wina ustawionej rozdzielczości w moim monitorze (że jest za mała), jednak rozdzielczość mam ustawioną 1920x1080, więc raczej nie jest za mała...

Dodatkowo chciałbym zapytać jak to wygląda w przypadku grania na oknie.

Rozdzielczość mojego monitora to 1920x1080, a po ustawieniu w configu 1280x720, okno metina jest rozciągnięte na cały ekran... coś tu chyba nie gra. Wszystkie rozdzielczości od 1280x720 32b w górę (przy wyświetlaniu na oknie, nie na full screen) wyglądają tak samo. Zajmują cały obszar pulpitu.

Mam nadzieje, że mi pomożecie. 

Opublikowano

A wez sprobuj szarpnac najnowszy sterownik do twojej karty graficznej lub ewentualnie zmien go na starszy. Sprawdz czy pomoze. Jaka masz wogole karte?

Opublikowano

A wez sprobuj szarpnac najnowszy sterownik do twojej karty graficznej lub ewentualnie zmien go na starszy. Sprawdz czy pomoze. Jaka masz wogole karte?

GeForce GT 520

Sterowniki mam aktualne.

Opublikowano

GeForce GT 520

Sterowniki mam aktualne.

No ja rozumiem ze masz aktualne ale sprobuj wgrac starszy sterownik np. Czasem tak sie dzieje, sam osobiscie mialem tak kilka razy.

Opublikowano

No ja rozumiem ze masz aktualne ale sprobuj wgrac starszy sterownik np. Czasem tak sie dzieje, sam osobiscie mialem tak kilka razy.

Pobrałem sterownik z początku 2014 roku - nie pomogło.

Opublikowano

To sprobuj podmienic config z innego klienta, moze ten jest j*bnie... y

Dzięki stary. Miałeś racje, j*b*ięty config ;)

Podmieniłem i śmiga.

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...