Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy skiny z roku kozy pozostaną na stałe?

NekoWeris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy skiny z aktualnego eventu będą stale dostępne czy są ograniczone czasowo (jeśli są do kiedy)?

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Te skiny są na stałe oprócz pewnie jinx (ponieważ kosztuje ponad 975 RP), a reszta zostanie tak jak Lunar Goddess Diana. Bynajmniej tak mi się wydaje. :v

Opublikowano

Te skiny są na stałe oprócz pewnie jinx (ponieważ kosztuje ponad 975 RP), a reszta zostanie tak jak Lunar Goddess Diana. Bynajmniej tak mi się wydaje. :v

Może masz rację, lecz gdzieś wyczytałem, że wszystkie elementy dot. tego eventu zostaną usunięte w następnym patchu.

­

2mhvriw.jpg

­

Opublikowano

Tylko teraz można kupić, są to skiny limitowane. W następnym patchu zostaną wycofane!!!

Pozdrawiam ;)

K2yjCFw.png

Opublikowano

Ciekawostką jest fakt, że Nefrytowy Smok Wukong z 2012 roku czy Nefrytowy Kieł Cassiopeia z 2013 roku, są normalnie do kupienia mimo iż zostały wprowadzone te skórki podczas poprzednich edycji festynu.

Opublikowano

niech mi ktos znajdzie info ze jakikolwiek skin z tego roku znika 

nie ma takiej informacji, poki co wszystko wskazuje ze wszystkie skina zostaja

zreszta bez sensu byloby usuwanie skina do jinx ktora ma 1 skina lub do katy czy nidy

­

Opublikowano

Tylko teraz można kupić, są to skiny limitowane. W następnym patchu zostaną wycofane!!!

Pozdrawiam ;)

Głupoty gadasz -.-. Gdyby były limitowane to byśmy rivenki nie mogli kupić : ) Kupiłem ją rok temu a teraz każdy może ją kupic : c.

Skiny za 975rp zostają na stałe. (Trynda, Diana, Nida, Kata, Wukong, Cassio)

Skiny za 1350rp (Jinx, Riven) są dostępne tylko gdy lunar event trwa.

Opublikowano

"Zacznijcie nowy rok z nową i starą zawartością Festynu Księżyca! Klasyczne skórki i zestawy będą dostępne do 24 lutego godz. 8:59 czasu polskiego."

Opublikowano

"Zacznijcie nowy rok z nową i starą zawartością Festynu Księżyca! Klasyczne skórki i zestawy będą dostępne do 24 lutego godz. 8:59 czasu polskiego."

po angielsku bys sie domyslij ze chodzi o skorki legacy a nie te co wyszly

­

Opublikowano

Leading the way into the Lunar Revel, we have three new skins! These skins are NOT legacy and are permanent additions to the shop! Get excited!

na surrender at 20 było napisane, dokładnie osoba z Riotu o nicku Katey czy coś takiego, gdzie napisała iż Kata i Nidalka nie są limitowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...