Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dodać na swój serwer EasyHardcore?

Theprzemo13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawą serwera musi być ogarnięta i miła administracja, która dba o serwer i o graczy. Jeżeli chodzi o te ogólne rzeczy serwerowe, to możesz dodać własny i unikalny zbudowany spawn, drop/exp z kamienia, nowe craftingi, nowe moby, postawić epicką mapę. Pomysłów jest bardzo wiele, ale trzeba to dobrze i pomyślnie zrealizować.

Opublikowano

Dodaj jakieś swoje craftingi. Zrób lotto i "kto pierwszy przepisze kod" (/kod np. 523AAD334).
Zbuduj wymieniarki.
Powiedz lepiej co masz. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jeżeli każdy może ją stworzyć w craftingu to nie widzę problemu :)

Tak, ale spójrz na to inaczej. Wejdziesz jako nowy gracz, zanim zrobisz taką zbrojkę to napewno ktoś cie zabije, bo z sh 7 i wiecej zelazny na hita :D

Opublikowano

Postaraj się o dobrą maszynę bez lagów - To jest według mnie największy priorytet. 
Znajdź osoby "dorosłe", NIE dzieci do administracji Które wykonywać będą swoje obowiązki dobrze, bez żadnych płaczów, fochów i dziwnych zachowań. 

Postaraj się o autorskie pluginy. Skoro EasyHardcore, mi się kojarzy to z bardzo ciekawymi gildiami :)
Jak inni pisali, możesz dodać własne craftingi, nowe itemki. 

Postaraj się aby panowała tam miła administracja i nigdy nie było:

Administracja > Gracz

Spróbuj nawiązywać z graczami kontakt, z doświadczenia wiem że wtedy gra Im się lepiej :)

Opublikowano

Myślę ze tak jak up: nowe craftingi to cos naprawdę fajnego. Np crafting boj farmera który stawia boj farmera do samej gory, nowych potek np na jump busta, pajęczyny w miejscu gdzie rzucisz, lub przedmiot dzięki którymu możesz respic jakiegoś moba

Myślę ze tak jak up: nowe craftingi to cos naprawdę fajnego. Np crafting boj farmera który stawia boj farmera do samej gory, nowych potek np na jump busta, pajęczyny w miejscu gdzie rzucisz, lub przedmiot dzięki którymu możesz respic jakiegoś moba

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...