Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która dyszka?

Nysharrr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japier****

Rozwalają mnie takie pytania, co Ci to da, że pompujesz staty na czołgach jak i tak będziesz paziem ?

Wystarczy nauczyć się grać, wyniki przychodzą na każdej X.

Spokojnie.

graphic.png

Opublikowano

Którą dyszkę polecacie do robienia WN8/dobrych wyników? 

Jak jesteś czerwonym baronem na X tierze to ci żodyn czołg nie pomoże i żodna amunicja i żodne RNG.

Zeby nie było ze offtop to isem7 całkiem sympatycznie to idzie.

Opublikowano

Dobrego wyników bez umiejętności nie zrobisz. Masz 300 wn8, a lepsze wyniki kręcą boty. Radzę dojść do jakiegoś klanu gdzie szkolą nowych, albo oglądać dużo na yt jak grają dobrzy gracze, to powinno Ci pomóc.

Opublikowano

Dobrego wyników bez umiejętności nie zrobisz. Masz 300 wn8, a lepsze wyniki kręcą boty. Radzę dojść do jakiegoś klanu gdzie szkolą nowych, albo oglądać dużo na yt jak grają dobrzy gracze, to powinno Ci pomóc.

Podasz jakiś konkretny klan? 

graphic.png

Opublikowano

Podasz jakiś konkretny klan? 

Według mnie bzdura, pomidor uczący pomidora?to nie zadziała, to raz a dwa, że będziecie wkurwiać jeszcze bardziej grając takie extra plutony.

1)Szkoła hallacka na yt

2)Pokaż co potrafisz faji na czołgach które cie interesują

3)streamy na Twitch.tv

4)Multi na Yt też jest spoko i czasami coś podpowie.

I przedewszystkim jeśli widzisz że np. w 10 bitwach zrobiłeś coś tak samo(pojechałeś w jedno miejsce, itd.) i to nie działa, czyli padleś, c**j zrobiłeś, to znaczy, że ten pomysł jest C*****Y i trzeba to zmienić.Obserwacja swoich błędów jest najważniejsza.

Ja tak doszedłem do 2,1k wn8 startując od 0 w przeciągu 3,5k bitew, dziś jestem w dosyć fajnym klanie, dojebaliśmy dziś nietykalnym na przykład :)

Opublikowano

Według mnie bzdura, pomidor uczący pomidora?to nie zadziała, to raz a dwa, że będziecie wkurwiać jeszcze bardziej grając takie extra plutony.

1)Szkoła hallacka na yt

2)Pokaż co potrafisz faji na czołgach które cie interesują

3)streamy na Twitch.tv

4)Multi na Yt też jest spoko i czasami coś podpowie.

I przedewszystkim jeśli widzisz że np. w 10 bitwach zrobiłeś coś tak samo(pojechałeś w jedno miejsce, itd.) i to nie działa, czyli padleś, c**j zrobiłeś, to znaczy, że ten pomysł jest C*****Y i trzeba to zmienić.Obserwacja swoich błędów jest najważniejsza.

Ja tak doszedłem do 2,1k wn8 startując od 0 w przeciągu 3,5k bitew, dziś jestem w dosyć fajnym klanie, dojebaliśmy dziś nietykalnym na przykład :)

NT3? Ludzie z WN8 mniejszym od mojego?

Top: Od siebie polecam jeszcze innych youtuberów, omena, vdr i najbardziej multiego, bo fiolet z dobrego klanu :P

Opublikowano

Top: Od siebie polecam jeszcze innych youtuberów, omena, vdr i najbardziej multiego, bo fiolet z dobrego klanu :P

Nie, nietykalnym[-NT-].

Też się zdziwiłem, ale udalo się.Potem do odstrzalu 1DPA poszło.

Opublikowano

Nie obrażaj -NT-. Akurat jestem rekruterem w -NT2- i wiem co się dzieje w pod klanach. -NT3- Podwyższyło wymagania, bo ma zamiar wejść na mapę globalną, wiec aktualnie jeśli nie masz 1200 WN8 i minimum 2 dyszek to zapomnij o dojściu do -NT3-. ;)

Jest jedna dycha, gdzie można nabić WN8, ale do niej potrzeba myślenia - B-C 25t. Robisz 3 k DMG + 1/2 fragi = 3k WN8.

Statystyki robi się na Xt, bo uczysz się nią grać, a na CW to jest wymagane i nikt się nie przysra, że masz 3242423 bitew na danym Xt. :P

Opublikowano

Japier****

Rozwalają mnie takie pytania, co Ci to da, że pompujesz staty na czołgach jak i tak będziesz paziem ?

Wystarczy nauczyć się grać, wyniki przychodzą na każdej X.

tu masz racje

Opublikowano

113 = Fajny pancerz, szybkostrzelne działo, przyjemna linia :) Polecam napewno nic na tym nie stracisz jak zrobisz ten czołg :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

113 = Fajny pancerz, szybkostrzelne działo, przyjemna linia :) Polecam napewno nic na tym nie stracisz jak zrobisz ten czołg :)

A jednak nikt tego Xt nie lubi ;)

Opublikowano

Nie, nietykalnym[-NT-].

Też się zdziwiłem, ale udalo się.Potem do odstrzalu 1DPA poszło.

Nietykalni mają mega potencjał ale jak na takie staty są słabi. Byłem tam (i uciekłem :D) i często od leszczy dostawaliśmy. Norris takie cuda wianki wymyślał, że aż ręce opadały. 

@topic: Na każdej 10 tak samo się nabija. Zależy na czym ci się dobrze gra. Np. mi najlepiej na stb idzie. Ale dla takich graczy jak ty to raczej tylko ht. takim e-100 2x przebijesz i będziesz  miał 3x więcej wn8 za tą bitwę niż masz ogólnie :P Za to przy niebieskich+ lepiej podciągać staty na medach.

Opublikowano

Nietykalni mają mega potencjał ale jak na takie staty są słabi. Byłem tam (i uciekłem :D) i często od leszczy dostawaliśmy. Norris takie cuda wianki wymyślał, że aż ręce opadały. 

@topic: Na każdej 10 tak samo się nabija. Zależy na czym ci się dobrze gra. Np. mi najlepiej na stb idzie. Ale dla takich graczy jak ty to raczej tylko ht. takim e-100 2x przebijesz i będziesz  miał 3x więcej wn8 za tą bitwę niż masz ogólnie :P Za to przy niebieskich+ lepiej podciągać staty na medach.

Już lepiej niech zrobi T110E5 lub IS'a-7, bo zbiję gwiazdkę na E100, wyjdzie -50k i czołg pójdzie w odstawkę.

Opublikowano

Nie obrażaj -NT-. Akurat jestem rekruterem w -NT2- i wiem co się dzieje w pod klanach. -NT3- Podwyższyło wymagania, bo ma zamiar wejść na mapę globalną, wiec aktualnie jeśli nie masz 1200 WN8 i minimum 2 dyszek to zapomnij o dojściu do -NT3-. ;)

Jest jedna dycha, gdzie można nabić WN8, ale do niej potrzeba myślenia - B-C 25t. Robisz 3 k DMG + 1/2 fragi = 3k WN8.

Statystyki robi się na Xt, bo uczysz się nią grać, a na CW to jest wymagane i nikt się nie przysra, że masz 3242423 bitew na danym Xt. :P

ogolnie na medach i lightach robi sie fajne wn8 , 

expie mt25 teraz bo znizka jest na ta linie , i wczoraj z 30 bitew srednie wn8 3,5k oczywiscie byly bitwy z zero dmg i wn8 145 ale i byly z wn8 powyzej 12k 

tylko lightami trzeba miec troszke ogrania , tak samo na medach

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...