Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEORECENZJA] Don't Starve Together - 10 powodów, dla których warto zagrać

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo ostatnio pojawiło się w mojej biblioteczce nowych tytułów. Wśród nich znalazło się kilka najnowszych hitów, lecz to najtańsza i najmniej pozorna gra okazała się być tą najlepszą.

W Don't Starve Together ograłem już dobre pięćdziesiąt godzin, wspólnie z moją dziewczyną i grupką przyjaciół i czuję, że dopiero się rozkręcamy. Gra jest niezwykle satysfakcjonująca, zaskakuje ciągle nowymi przygodami (jak ukazana w filmie walka z Jeleniocyklopem, którego wtedy właśnie spotkaliśmy po raz pierwszy - po 40 godzinach grania) i absolutnie się nie nudzi.

Każdy kto tylko ma kilka osób do pogrania, powinien sięgnąć po ten tytuł bez wahania - zwłaszcza, że kosztuje ledwie 20 zł. Według mnie to jedna najlepsza gra jaką poznałem w ciągu ostatnich lat i jedna z najlepszych w jakie grałem w ogóle.

Tak. Jestem uzależniony. 

Ciekaw jestem Waszych opinii. Ktoś grał? Ktoś jest tak samo uzależniony jak ja? A może komuś się ta gra nie spodobała (...czyli - grał w nią po prostu za krótko :D)? 

Opublikowano

No nie.. Daj innym szanse ! A tak na serio, to film naprawdę profesjonalny, Ciebie bardzo miło się słucha :)

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Jak zawsze pozytywnie, jednak ''10 powodów, dla których warto zagrać'' to nie recenzja, tylko... 10 powodów, dla których warto zagrać.

Opublikowano

Jak zawsze pozytywnie, jednak ''10 powodów, dla których warto zagrać'' to nie recenzja, tylko... 10 powodów, dla których warto zagrać.

Z jednej strony tak, a z drugiej to mniej typowa forma recenzji - ostatecznie wystawiam w filmie swój sąd, zachęcam do gry i nawet punktuję jej jedyną (moim zdaniem) wadę :) 

No nie.. Daj innym szanse ! A tak na serio, to film naprawdę profesjonalny, Ciebie bardzo miło się słucha :)

Niezmiernie mi miło, że wygrałem ROTW i jestem tym stanem ukontentowany, więc nie zależy mi już na kolejnych wyróżnieniach. Teraz wrzucam moje recenzje tylko po to, żeby ktoś miał szansę je zobaczyć :)

Opublikowano

Super. Byleby tylko więcej takich recenzji  B) 

­

Pisanie postów bez sensu? To moja specjalność  B)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie powiem że to bardzo fair, że ktoś kto się naprawdę zajmuję montażem filmów miał prawo do udziału w konkrusie na recenzję, ale cóż xD

Film świetny :D

76561198044975849.png

Best Member

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wysłuchałam i jestem tego samego zdania, leci +.

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

Bardzo dobra recenzja jednej z moich ulubionych gier, polecam każdemu, lecz z jednym się nie zgodzę... śmierci zniechęcają.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo miło się słucha twojego głosu. Recenzja bardzo ładna  :D

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...