Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Talon

Aldoredolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest taki mocny jak był (z silencem) ale dalej może rozwalać takie orianki, czy ahri. Wciąż jest dobry jako assasin, ale ma słabe early.

Opublikowano

Ja nim gra i oram. ;) Jak napisał kolega up bez silenca to nie to samo, nerw boli co prawda, ale 99% slowa to też dużo daje, ale z tego co pamiętam trwa to nie całą sekundę.

+Slow

+harras

+niewidzialnośc

+aoe ulti

+doskok

-melee (podatny na harras)

Opublikowano

Ja nim gra i oram. ;) Jak napisał kolega up bez silenca to nie to samo, nerw boli co prawda, ale 99% slowa to też dużo daje, ale z tego co pamiętam trwa to nie całą sekundę.

+Slow

+harras

+niewidzialnośc

+aoe ulti

+doskok

-melee (podatny na harras)

dziala na wyzszych dywizjach/?

Pomocnik
Opublikowano

dziala na wyzszych dywizjach/?

Wszystko działa, jak się dobrze gra. Talon po nerfach nie jest już taki dobry, jednakże dalej opłaca się nim grać. Polecam ! :)

Opublikowano

Wszystko działa, jak się dobrze gra. Talon po nerfach nie jest już taki dobry, jednakże dalej opłaca się nim grać. Polecam ! :)

Nie jestem przekonany :D

Myśle nad kupnem cassio albo talona moje gry wyglądają tak, że jak ja nie wyccaruje to lose :)

Dlatego chce aby wybór postaci był ,,prawilny'' :D, dobry.

Opublikowano

Pomijając usunięcie mu silneca, nadal robi niezłą siekę, DMG nadal ma nie z tej ziemi. APC/ADC zabijesz na całą kombinację. Do uciekania i zadania obrażeń używasz ultimate, który jest niesamowity w teamfighcie.­

2mhvriw.jpg

­

Opublikowano

Oczywiście że dalej opłaca sie nim grać co prawda bez silenca jest o wiele słabszy ale jeżeli umiesz nim grać to przeciwny mider może sobie odpuścić gre.
GG easy

Opublikowano

Talon to postać która jednak carruje grę. Jeżeli potrafisz grać postaciami assasyn to jest naprawdę dobra :D

1337878273-U378523.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...