Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepsze Mental Czy Body?

przemo12345

Mental czy body  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze mental czy body?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Body do pvp? A mental do expa?

Może na METIN2PL TAK! Ale na privie dobrze zrobiony mental bierze bodego na 2skille ;)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Spamm takich pytań jak mrówków wszędzie, na prywatnych, na globalach, nawet na NDSTUFF widziałem taki temat. A teraz na MPC się znowu zaczęło. Jak dla mnie do zamknięcia, była gdzieś ankieta która postać najlepsza, to wystarczy <_< No ale czekam na decyzje modka :D Ale żeby nie odbiegać od tematu - dla mnie woj to i tak najgorsza postać.. Do expa sura BM z dobrze rozwiniętą ochronką i ognistym uderzeniem z bojowcem. Do PVP szaman Healer 3/4 skille m+

Opublikowano

Obie postacie są na podobnym poziomie przeciez :D Bo nie mogli by robic 'lepszych' i 'gorszych' , przecież chyba o to chodzi zeby miec rowne szanse .

@Topic

Dla mnie najlepiej gra sie bodym , gdyz mentalem metina bije w 2 minuty a bodym w 45sek , a po za tym o wiele ciekawsza gra jest bodym , ale to tylko wq mnie . Do porownania mam mentala 65 lvl i bodego 65 lvl o podobnych skilach i takim samym eq i o wiele wiele ciekawiej gra sie bodym .

Jakby nie bylo SirMamutPol to body ^^

Opublikowano

Myślę, że body. Jest to dynamiczna postać i bardzo ciekawa. Może nie ma takich mocnych skili jak mental ale za to o wiele łatwiej nimi trafić i to jest jego wielki +. A co do expa mental w grocie już taki kozak nie jest za to body daje rade. I tak najlepsza postacia dla mnie jest dagger ale że nie ma tu jego to głos daje na bodego ;)

Opublikowano

Body.Najlepsza postać uniwersalna. I do expienia i do PvP do wszystkiego ;)

Weź w v2 cały spot mentalem bez buffa ok?

Mental z silnym na P ~920defa luzem bierze cały spot

A body z Aura na P może obciągnąć.

Na privach dobrze zrobiony mental ma was na 2 skille... Kulke, duchowe i dedasz....

Na Globalach jak jest dobrze zbudowany to też koksi.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Weź w v2 cały spot mentalem bez buffa ok?

Mental z silnym na P ~920defa luzem bierze cały spot

A body z Aura na P może obciągnąć.

Na privach dobrze zrobiony mental ma was na 2 skille... Kulke, duchowe i dedasz....

Na Globalach jak jest dobrze zbudowany to też koksi.

Podpisuje się pod tym i oddaje głos na mentala.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...