Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERVER infinityMu

Tiltor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERVER INFINITY MU

http://www.infinitymu.net/

Zacząłem grać bardzo fajny, stabilny server. Handel kipi itemami, a zaś licznik online nie jest nakręcony :) dużo ludzi jednak, że mało polaków dlatego trzeba to zmienić panowie i panie. 

Zapoznajcię się z podstawowymi informacjami i podejmijcie decyzję ja server polecam :) 

Pewnie was interesuje też ile resów na Gr bo najczęściej się zdarza na dużym expie, że to 500 resów ależ nie... Res mozną robic juz od 300lvl ale poleca się na 400 więcej punktów a zaś GR = 100resów. 

Wszystko do zdobycia tylko trzeba pograć :D 

Polecam zapraszam może stworzymy małą społeczność na serverze czyli guildie ^^

https://www.youtube.com/watch?v=e3WUhKsVbVs

http://www3.zippyshare.com/v/JLdBKPge/file.html

∞ Version: Season 3 Episode 1 modified and 99% Bugless
∞ Security: Game Protected by unique proprietary anti-cheating software with advanced anti dupe system.
∞ Community: Guilds, tournaments, castle siege, wars and a dynamic in-game economy

∞ Stability: Servers are always online with only a few minutes of downtime due to a crash or a restart
∞ Website: Feature rich, yet simple and user friendly website

∞ Rates: 

▪ Experience: 9999999X
▪ Drops: 100%
▪ Chaos Machine: 100%
▪ Jewels: 100%

∞ Shops: Box of Kundun +1, +2, +3, +4 / Wings / Jewels in NPCs 

∞ Daily GM Events, Support and many interesting tournaments In-Game.
∞ Castle Siege Event - Every Weekend. (Amazing PVP fun for every guild who's up for the challange).
∞ CryWolf Event - 3 times per day. (Rewards Season 2 and Season 3 Exc Items).
∞ Kantru Event - Good In-game event, winning many excellent items, starting from +0 up to +13.
∞ Ancient Items - drop in Land Of Trials, Kalima Boss and as reward in Chaos Castle Event!
∞ Warehouse System - We offer up to 5 Extra Vaults in order to store much more items than usual, and all is for free.

∞ Grand Reset System - Exchange resets for WebShop Credits.

∞ Vote System - Vote for Us and Get Rewarded!
∞ Referral System - Send your Referral unique link to your friends and win WebShop Credits.
∞ Online Time Trade - As much as you stay online ingame, the more credits you earn from this function!

∞ 24/7 Online Dedicated Server.

ZAPRASZAM I POLECAM. 

Opublikowano

oke :) na prawdę luźny i fajny server można sie zatrzymać na nim i pograc handel i ludzie są exp trochę duży 9 mi odpowiada bo nie mam dużo czas), ale mało polaków :( 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dokladnie, Gralem w Lutym, Niestety Acc padło nwm czemu ale zaczynam od nowa o ile pamietam mielismy gildie Husaria i dosc długo walczylismy o csa z fajna ekipa ktoś jeszcze gra?

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Zapraszam Polaków do gry,mozna tu grać latami bez utraty konta bo nie ma tu resów,sezon 3 z wieloma dodatkami,bardzo dobrym pvp 24/7 na arenie i zacięte csy...sety fo mozma miec za free..wiodące są uber sety ,za które sie płaci ale można je zdobyc w eventach ,których jest tutaj mnostwo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gram cały czas

Jaki jest obecnie najlepszy set acc dla bk?

Myślałem czy by nie wrócić na infi ew. openmu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po dłuższym szukaniu serwera dla mnie stwierdzam że wbijam tu, fajna jest napierdalanka, każdy może się dobrze ubrać więc zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...