Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w gildii postacia bez oficera . Mistrz gildii dlugo nie gral i zapomnial passy do email i konta pozatym juz nie chce grac.

Gildia jest dobrze rozwinieta chciałbym przejac nad nia przywództwo , ale jest problem nie moge zdegradowac lidera wrzuce pare zrzutów z ekranu co mi sie robi gdy chce go zdegradowac

1.1.bmp

2.2.bmp

3.12.bmp

a na samym koncu jak juz moge założyc wlasna gildie naciskam na Gildia i dalej jestem w tej gildii.

Prosze o szybka odpowiedz i jak sie uda to zapraszam do gildii :)

Opublikowano

Kolego... 70 pare % to nie jest dobrze rozwinięta gildia. Jest ona na s5, zapewne są już tam gildie 200%, ze sporym portalem. Graczy tam coraz mniej, wiec znajdziesz gildie ze statami 180% + i mocnym portalem. Nie oplaca się robić dalej tej gildi, bo nie ma ludzi którzy rozwiną ją do 100% i będą robić lochy jak mogą iść do dużo lepszej gildii. Niestety.

Opublikowano

Moze i masz racje ale lepiej zaczac od takiej gildii niz od zera tu juz sa zainwestowane nasze grzybki wystarczy teraz zebrac ludzi i grac :D pozatym pytanie bylo inne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...