Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UNDETECTED] Hack na Wersję 0.49/0.49.1

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem że dużo z was szuka czita na 0.49 cracked więc go wam daje :) z odpalaniem pomagam tylko na pw.

Sprawdzony przez @WinTeR32 :)

Cheat działa miodzio, jedyne co mnie nie zadowala to speedhack, który czasami zabije cię przypadkowo. ;)

Odpalamy przez injector .dll

Nie dodaje go żeby korzystali z cheata tylko rozsądni gracze :) i żeby dzieci nie latały mi po berezino i krasnostavie zabijając mnie.

Funkcję hacka :

- No Recoil

- No Grass

- Speedhack

- FlyHack

- Fast reload (szybkie przeładowanie magazynka, bez animacji, czasami nie działa)

- Postać się nie męczy

Uruchamiamy F4 Speed Hack

Lewy CTRL ESP Który po respawnie/zmianie serwera przestaje działać, lekko zżera FPS.

Screeny :

dd013q.png

5dl9aa.png

591001423592535870536.jpeg

DL :

http://www.speedyshare.com/NjnGB/Hack.zip

Hack.zip

SKAN :

https://www.virustotal.com/pl/file/7ee00fef4176bbba64b199bee1840f3bcccb1a2adbf466ca1fdb34e3973f6101/analysis/1424090763/

Używać z mózgiem.

Jeśli ktoś chce cheaty na inną wersję PW.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

ESP działa pięknie,pod F4 nie odpala mi speedhacka,a każde użcie fly mnie zabija.ale hack dobry bo ESP i no grass

Spróbuj klawiszem ,,F" nie ,,F4"

Opublikowano

pod F jest FLYHack który prawie zawsze zabija ale hack i tak dobry :)

A ja mam na odwrót :) mnie zabija speedhack, nie flyhack.

Opublikowano

Czy ten cheat działa na aktualnej wersji DayZ Stanadalone ?

Opublikowano

Czy ten cheat działa na aktualnej wersji DayZ Stanadalone ?

Niestety nie, odrazu wyrywasz bana.

Opublikowano

No Grass fly hack i no recoil działa pięknie jednak nie wiem jak włączyć ESP. Injectuje hacka w menu i dołączam na serwer po czym klikam lewy ctrl jednak nigdzie nie pisze ze jest włączony ani nie działa. Czy robie coś źle? A może powinienem injectowac dopiero na serwerze?

b_560x95.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi też nie działa ESP hack, klikam ctrl, klikam alt, różne kombinacje i nic z tego, to samo speedhack nie działa pod f4 ale za to działa mi flyhack i mam jedną metode by działał poprawnie, by Was nie zabijało - włączcie sobie kamerke pierwszej osoby i patrzcie sie prosto w ziemie, potem trzymajcie F lub po prostu klikajcie non-stop bo czasami cofa spowrotem, ale mi działa, z berezino do baloty na przykład mniej niż 10 min.

Chciałbym jeszcze sie dowiedzieć co z tym ESP hackiem, bo na nim mi najbardziej zależy.

Opublikowano

Mi też nie działa ESP hack, klikam ctrl, klikam alt, różne kombinacje i nic z tego, to samo speedhack nie działa pod f4 ale za to działa mi flyhack i mam jedną metode by działał poprawnie, by Was nie zabijało - włączcie sobie kamerke pierwszej osoby i patrzcie sie prosto w ziemie, potem trzymajcie F lub po prostu klikajcie non-stop bo czasami cofa spowrotem, ale mi działa, z berezino do baloty na przykład mniej niż 10 min.

Chciałbym jeszcze sie dowiedzieć co z tym ESP hackiem, bo na nim mi najbardziej zależy.

Na innych forach piszą że to wina innych systemów np ja mam win 7 64bit i leci pieknie ESP.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam takie pytanie nie masz wersji tylko z no grassem ? :p bo chciałem pograć w DayZ SA w 60 fps a nie w 20-30 :p
no grassa chce tylko po to żeby mieć więcej fps :p

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kurcze mi też nie działa ESP działa tylko flyhack szkoda jak znajdziecie rozwiązanie to dajcie znać 

to wersja 0.49 jeszcze istnieje na serwerach pirackich? :)

Jak chcecie to wam podrzuce nowego, bo autor dostał bana :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...