Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie jak grać i czym

Dealer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Na wsępie zaznaczam , że zdaje sobie sprawe iż jest wiele podobnych tematów jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie , a mianowicie :

1.Chce zacząc gre z bratem i nie wiem jakimi klasami najlepiej gra się w duecie , prosze o jakieś zestawienia i uzasadnienie.

2.Czy rasa jest przypisana do klasy postaci? Np czy najlepszym tankiem jest Aman a najlepszym sorcem baraka ? Jesli nie to jak to jest .

3.Jaka klasa bedzie robic najlwiekszy dmg w rekach nie doswiadczonego gracza?

4.Jaką klasą bez problemu dam radę sam expic i robić questy (jednym slowiem jaka klasa warto grac solo), czy jest jakas klasa która ma bardzo dobre skille AoE ?

z góry dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Na wsępie zaznaczam , że zdaje sobie sprawe iż jest wiele podobnych tematów jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie , a mianowicie :

1.Chce zacząc gre z bratem i nie wiem jakimi klasami najlepiej gra się w duecie , prosze o jakieś zestawienia i uzasadnienie.

Mistic + Slayer/ Zerk to kosmos combo do wspólnej gry ;) Aczkolwiek ogarnąć mistic'a jak należy na end-game, to niezłe wyzwanie :>

2.Czy rasa jest przypisana do klasy postaci? Np czy najlepszym tankiem jest Aman a najlepszym sorcem baraka ? Jesli nie to jak to jest .

Nie, wybierz wg preferencji wizualnych =D Dla mnie ważne są animacje ;)

3.Jaka klasa bedzie robic najlwiekszy dmg w rekach nie doswiadczonego gracza?

Berserk ;)

4.Jaką klasą bez problemu dam radę sam expic i robić questy (jednym slowiem jaka klasa warto grac solo), czy jest jakas klasa która ma bardzo dobre skille AoE ?

Żadną klasą nie powinieneś mieć problemów z wbijaniem max lvl'a  :mellow: 

z góry dzieki za odpowiedzi

yw ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

skoro temat jeszcze nie jest zamknięty chciałbym zapytac równiez o inne rzeczy takie jak:

1. Grajac od początku jakie itemy które nam polecą warto zostawić by nie stracic , w sensie jakie sa coś warto i warto je zachować bo wiadomo wszystkiego nie idzie pomiescic a smieci tez nie ma co trzymac

2. Czy jest nadal opcja niszczenia przedmiotów w zamian za ulepszacze czy cos takiego? nie widze jej nigdzie..

3 Czy zawsze bede mial mozliwosc cofniecia swoich glyph points z danego skilla? ponieważ poki co moge  a wyczytałem gdzies ze dropia itemy do cofania tego wiec nie rozumiem

4. Jak rozwijac umiejetnosci tj alchemia itd dostepnie pod klawiszem ' j ' i czy warto się w to bawic jesli nie jest sie zbyt doswiadczonym graczem?

z góry dzieki za odpowiedz , chyba wiem kto na to odpisze :)

Opublikowano

1.Trzymaj sobie weapon shardy, a niepotrzebne eq zamieniaj w feedstocki

2. Masz taką opcjię w ekwipunku ( na dole )

3. Glyph możesz cofać, zmieniać ile razy chcesz ( masz nawet kilka zakładek )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...