Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OKAZJA Ward Skin - Bukiet Kwiatów za 6 RP!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoo. Jeśli macie kupioną Vayne i Ashe wraz ze skinami walentynkowymi, to w Zestawie możecie dostać Bukiet warda tylko za 6 RP! 

SS, że to nie fake! Myślicie, że Rito będzie bić? xD

415971424085160496994.jpeg

Opublikowano

To zapewne celowe 

Tak samo jak ma się skiny tegoroczne z lunar eventu to skin warda jest o 99% tanszy

Uwaga: Wszystkie totemy i ikony w zestawach roku kozła, konia i węża kosztują 99% taniej, dzięki całkowitemu braku poszanowania przez Jinx... wszystkiego.

Opublikowano

To cały czas będzie trwać? Bo teraz mnie nie ma na kompie

Opublikowano

To zapewne celowe 

Tak samo jak ma się skiny tegoroczne z lunar eventu to skin warda jest o 99% tanszy

Uwaga: Wszystkie totemy i ikony w zestawach roku kozła, konia i węża kosztują 99% taniej, dzięki całkowitemu braku poszanowania przez Jinx... wszystkiego.

Hm.. Nie wiedziałam o tym. Tak czy siak, warto kupić Sobie takiego warda za 6 Rp xD

Budowniczy
Opublikowano

a takie cebulaki jak ty kupuja skiny zeby miec warda gratis :D to jest celowo zrobione zeby wiecej im profitu przyszlo za rp tak samo jest z championami buff nowy skin nerf.

Opublikowano

Lol, i teraz ten bół, że nie ma się tych skinów.. :'(

Znaczy powiem tak... Ten ward do skina nie podoba mi się za bardzo, ale kosztuje tylko 6 RP. Więc praktycznie jest darmowy. A skiny walentynkowe kupowałam już dawno temu, więc mówię sobie, why not. 

Opublikowano

Jak była akcja z nowymi battle skinami to jak miałeś wszystkie to creatora viktora mogłeś kupić w ramach bundla za 99% taniej, tak więc to celowe ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...