Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Laptop HP-2000 (2D04Sw)

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego działu mam pewien problem z tym laptopem myślę że na dobry dział trafiłem otóż w tamtym roku w styczniu zakupiłem laptopa z biedronki tego w temacie hp- 2000 2d04sw i do tego czasu było wszystko ok nie był podrasowany i nie był rozkręcany poprostu normalnie użytkowałem aż od wczoraj chciałem włączyć laptop i normalnie się uruchamia dysk pracuje procesor też tyle że czarny ekran nic nie wyświetla poprostu nic się nie dzieje próbowałem odczekać parę godzin załączył się na 5 sekund następnie zgasł dzisiaj już wogóle nie wyświetla dodam że akcje jakie próbowałem to kablem hdmi do telewizora i wyświetla obraz na ekranie aktualizacji biosu nie robiłem bo nie bardzo umiem a właśnie minęła gwarancja i może da się naprawić go. Bardzo proszę o pomoc ponieważ na nowy nie mam funduszy a pc narazie niemogę używać gdyż muszę kupić karte graficzną . Z góry dziękuję za odpowiedź być może łatwo to naprawić dodam że capsolck i numlock migają 2 razy i przerwa i znowu Dam like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...